Κυριακή, Αυγούστου 31, 2008

Τεν Κάτε: "Χαλάσαμε την εικόνα μας"


Απογοητευμένος για την ήττα από την ΑΕΚ εμφανίστηκε με δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου ο Χενκ Τεν Κάτε.

"Συγχαρητήρια στην ομάδα της ΑΕΚ ήταν καλύτερη από εμάς. Είμασταν πάρα πολύ κακοί και κάναμε το χειρότερο μας παιχνίδι. Η ΑΕΚ ήταν πιο αποφασιστική στις προσωπικές μονομαχίες. Και πάλι όμως με αυτά τα δεδομένα ήταν πολύ φτηνός ο τρόπος που δεχθήκαμε τα δύο γκολ ειδικά το δεύτερο. Εκεί έγινε τριπλό λάθος. Και του Βύντρα και του Γκαλίνοβιτς και του επόπτη. Είμαι πολύ απογοητευμένος από το ξεκίνημα. Χαλάσαμε την εικόνα μας σήμερα. Μόνο τρεις παίκτες ήταν καλοί σήμερα. Ο Σιμάο ο Ζιλμπέρτο Σίλβα και ο Καραγκούνης. Μόνο αυτοί έπαιξαν για τη νίκη όλοι οι υπόλοιποι ήταν κάτω από τις δυνατότητές τους.

Θα πρέπει να περιμένουμε δύο εβδομάδες για να πάρουμε πίσω αυτή την κακή απόδοση Φάνηκε ότι όταν δεν παλεύουμε μέσα στο γήπεδο είμαστε μία συνηθισμένη ομάδα. Αντίθετα όταν παλεύουμε και παίζουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας είμαστε καλή ομάδα. Σήμερα δεν ήμασταν", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός τεχνικός.

Σε ερώτηση αν η ομάδα είχε μείνει στους πανηγυρισμούς για το Τσάμπιονς Λιγκ απάντησε: “Όχι δεν έχουμε μείνει στους πανηγυρισμούς. Ακόμα και το πάρτι στο κότερο δεν έχει καμία σχέση. Ακόμα και αν μερικοί θέλουν να το συνδυάσουν”.

Για την επιλογή δύο ψηλών στην επίθεση (Πετρόπουλου-Σόουζα): “Η πρώτη αλλαγή του Πετρόπουλου έγινε για να βοηθήσει τον Σόουζα αλλά οι δύο κεντρικοί αμυντικοί της ΑΕΚ ήταν πολύ καλοί και γι αυτό αργότερα έβαλα τον Ίβανσιτς για να βγουν κάποιες σέντρες από τα πλάγια”.

Για το σχήμα που παρέταξε: “Δεν υποτιμήσαμε την ΑΕΚ. Δεν υποτιμούμε κανέναν. Σίγουρα είμαστε καλύτεροι από πολλές ομάδες αλλά η ποιότητα δεν μπορεί μόνη της να κάνει την διαφορά”.

Για την επιλογή Μουν-Γκάμπριελ στην δεξιά πλευρά: "Ήθελα να δημιουργήσω ρήγματα στο κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ. Η ομάδα λειτούργησε καλά στο πρώτο 15λεπτο αλλά μετά το γκολ η απόδοσή μας έπεσε. Δεν δημιουργήσαμε και δεν ήμασταν αυτοί που θέλαμε”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: