Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 01, 2008

Εντίνιο: "Με έσπρωξε ο αντίπαλος"


Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνισή του, αλλά και από τη νίκη της ομάδας του εμφανίστηκε ο πρωταγωνιστής της ΑΕΚ, Εντίνιο.

"Ήμουν πολύ αισιόδοξος πριν αρχίσει το παιχνίδι. Από την αρχή πίστευα ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη. Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για το γκολ που πέτυχα. Στη φάση του πέναλτι, ο αντίπαλος με έσπρωξε και ευτυχώς που ο επόπτης μπόρεσε να το δει. Έχουμε καινούριους παίκτες και δουλεύουμε πολύ. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν εδώ και μας συμπαραστάθηκε".

Ο Καραγκούνης, από την πλευρά του, δήλωσε πως η ομάδα του είχε την υπεροχή, αλλά όχι και τις ευκαιρίες που χρειάζονταν προκειμένου να σκοράρει.

"Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Η ΑΕΚ έβαλε ένα πολύ ωραίο γκολ. Δεν έπρεπε να αφήσουμε τον παίκτη να σουτάρει. Η ΑΕΚ, από τη στιγμή που προηγήθηκε, έπαιξε πίσω. Δεν είχαμε τις ευκαιρίες που θέλαμε, ούτε εκμεταλλευτήκαμε τα στημένα. Από το πουθενά πήγαμε στα αποδυτήρια με δύο γκολ πίσω. Άλλο να πας στα αποδυτήρια με 1-0 κι άλλο με 2-0. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που δίνεται πέναλτι εδώ. Στο δεύτερο μέρος, η ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά και πιο ψυχωμένα, είχε την ουσία και το πάθος και πήρε το παιχνίδι. Δεν θέλαμε να ξεκινήσουμε με ήττα και μάλιστα σε ντέρμπι. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: