Παρασκευή, Αυγούστου 15, 2008

Δώνης: "Κακή εμφάνιση"


"Ήταν πολύ κακό το πρώτο επίσημο παιχνίδι μας. Κάναμε μια κακή εμφάνιση. Ουσιαστικά δεν κάναμε τίποτα στο αγωνιστικό χώρο και απογοητεύσαμε τον κόσμο μας. Έχουμε πολλά να φτιάξουμε στη συνέχεια. Το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό για μας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορούμε να το αλλάξουμε στο επόμενο ματς".

Είπατε ότι η ομάδα σας δεν έκανε τίποτα σήμερα. Που οφείλεται αυτό;

"Πολλές φορές δεν εξηγούνται όλα τα πράγματα στο ποδόσφαιρο. Είχαμε μια κακή μέρα και δεν λειτουργήσαμε καλά σε όλα επίπεδα".

Οι 15 μέρες μέχρι τη ρεβάνς, είναι αρκετές για να αλλάξετε αυτά που θέλετε στην ομάδα σας;

"Είναι αρκετές, αλλά δεν θα πρέπει να εμφανιστούμε όπως σήμερα. Κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι σε όλα επίπεδα. Στη δημιουργία, ήταν μακριά οι γραμμές μας… Ούτε εγώ το περίμενα"

Μήπως αυτό οφείλεται και στην αγωνιστική συμπεριφορά του αντιπάλου;

"Ο αντίπαλος μας ήταν πολύ καλός, έπαιξε οργανωμένα και σωστά. Η Ομόνοια έκανε αυτά που έπρεπε, εμείς όχι".

Θα επηρεαστούν ψυχολογικά οι ποδοσφαιριστές σας, ενόψει της ρεβάνς μετά από το σημερινό αποτέλεσμα;

"Στο ποδόσφαιρο όλα ξεπερνιούνται με καλά αποτελέσματα. Αυτό θα το δείξει η συνέχεια".

Να αισιοδοξεί ο κόσμος;

"Με αυτό που είδε σήμερα λογικό είναι να μην αισιοδοξεί. Φυσικά πιστεύουμε ότι η ομάδα μας θα προχωρήσει και θα παίξει αυτό που θέλουμε. Όλοι έχουν κακές μέρες".

Θεωρείται ότι η ομάδα σας χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση;

"Τώρα θα μιλήσω μόνο για το παιχνίδι. Σε αυτά έχω απαντήσει".

Αυτό θα ρέπει να είναι το χειρότερο ματς της ΑΕΚ, από το πρώτο φιλικό μέχρι σήμερα. Για ποιο λόγο δεν έγινε τίποτα σωστά;

"Είναι διαφορετικά τα φιλικά και τα επίσημα ματς. Τα επίσημα είναι πάντα διαφορετικά και ειδικά το πρώτο. Σήμερα είχαμε προβλήματα στην ανάπτυξη και πράγματα που κάναμε στα φιλικά και στην προετοιμασία σήμερα δεν έγιναν και αυτό ήταν ένα γύρισμα προς τα πίσω. Σήμερα είχαμε μια κακή βραδιά".

Στο δεύτερο ημίχρονο επιλέξατε να αλλάξετε σύστημα. Αυτό είχε κάποιο αποτέλεσμα;

"Στην επανάληψη παίξαμε το 4-3-1-2, αλλά δεν είναι μόνο τα συστήματα στο ποδόσφαιρο. Ωστόσο, η δική μου άποψη και αυτό που θα προσπαθήσω να περάσω και να επιμείνω είναι το 4-3-3".

Μήπως δεν υπολογίσατε όσο θα έπρεπε την Ομόνοια;

"Όχι φυσικά".

Για να παίξετε 4-3-3 χρειάζονται καλοί πλάγιοι παίκτες. Εσείς τους έχετε;

"Ας μην ξεχνάμε ότι αυτή τη στιγμή είναι εκτός ο Εντίνιο και ο Μαντούκα. Επίσης θεωρώ ότι ο Σκόκο είναι ιδανικός για αυτή τη θέση, όπως και ο Ζορμπάς που είναι εξελίξιμος. Νομίζω ότι έχουμε αρκετές επιλογές στα πλάγια. Εκεί που θα πρέπει να γίνουμε καλύτεροι, είναι στον άξονα της μεσαίας γραμμής και στην επίθεση".

Δεν υπάρχουν σχόλια: