Σάββατο, Αυγούστου 30, 2008

Ψάχνει ομάδα ο Μπράβο, που δεν υπολογίζεται από τον Βαλβέρδε



Την πόρτα της εξόδου από τον Ολυμπιακό θα δει και ο Ραούλ Μπράβο. Ο Ισπανός αμυντικός έχει ενημερωθεί από τον Ερνέστο Βαλβέρδε πως δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του για τη νέα σεζόν, κάτι που φάνηκε άλλωστε και από τον παραγκωνισμό του στους δύο αγώνες με την Ανόρθωση, παρόλο που είχε δηλωθεί στη λίστα της ΟΥΕΦΑ.

Ο 27χρονος πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης επισκέφθηκε χθες τα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ και είχε συζήτηση με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο. Ο αριστεροπόδαρος παίκτης του εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στην ομάδα, έχοντας βέβαια ενεργό ρόλο.

Ωστόσο, ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ του επεσήμανε πως θα ήταν καλύτερα για όλους να ψάξει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του.

Ο Μπράβο δέχθηκε, αλλά υποστήριξε ότι λόγω του ότι η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται (01/09, 20:00) θα είναι πολύ δύσκολο να βρει καλή πρόταση, με αποτέλεσμα να του ζητήσει να του καλύψουν και μέρος του συμβολαίου του.

Ο Χρυσικόπουλος τον διαβεβαίωσε πως ο πειραϊκός σύλλογος θα του καλύψει ένας μέρος της αποζημίωσης. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Μπράβο για τα επόμενα τρία χρόνια θα λάμβανε 4 εκατ. ευρώ. Οριστική εξέλιξη στο θέμα αναμένεται να υπάρξει σήμερα, το αργότερο μέχρι την Κυριακή (31/08).

Δεν υπάρχουν σχόλια: