Σάββατο, Αυγούστου 30, 2008

Πρεμιέρα με Ντιόγο


Ισως και να συμπεριλάβει στα πλάνα του -έστω και την τελευταία στιγμή- τον Ντιόγκο για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Και αυτό επειδή υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η μπλε κάρτα του Βραζιλιάνου επιθετικού να φτάσει σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, και έτσι οι υπάλληλοι της ΕΠΟ θα μπορέσουν να εκδώσουν δελτίο στον παίκτη.

Λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα έδωσε ο άνθρωπος που πραγματοποιήσε τη μεταγραφή του νεαρού φορ στους Πρωταθλητές Ελλάδος, ο Μαρτσέλο, ο οποίος πήγε στη Βραζιλία. Αυτό επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Sportday» ο νομικός σύμβουλος της Πορτουγκέζα, Ντοτόρ Βαουζίρ, υπογραμμίζοντας πως το διεθνές πιστοποιητικό του Ντιόγκο έφυγε από τη χώρα του.
«Θα παίξει το Σάββατο»

«Ο Ολυμπιακός ζήτησε τη μπλε κάρτα του Ντόγκο πριν από δύο-τρεις μέρες. Χρειάζεται μια διαδικασία για να σταλεί η μπλε κάρτα, γι’ αυτό δεν εστάλη αμέσως. Ωστόσο, έχουμε επικοινωνήσει με τη βραζιλιάνικη ομοσπονδία και μας είπαν πως σήμερα (σ.σ.: χθες) θα στείλει την μπλε κάρτα του ποδοσφαιριστή στην ελληνική ομοσπονδία. Ετσι, από αύριο (σ.σ.: σήμερα) ο Ντιόγκο θα μπορέσει να παίξει για τον Ολυμπιακό», ήταν τα λόγια του Βαουζίρ.
Αγωνιούν στον Ολυμπιακό
Πάντως, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αγωνιούν, καθώς θεωρούν πως αν πάει κάτι στραβά ο Ντιόγκο κινδυνεύει να μείνει εκτός και από τα παιχνίδια με την Νόρντζελαντ, αλλά και τους ομίλους, εφόσον βέβαια προκριθούν, καθώς μεθαύριο λήγει και η προθεσμία για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: