Δευτέρα, Αυγούστου 25, 2008

{BOMBA} Ριβάλντο: "Θέλω να φύγω"


Νέα βόμβα έσκασε στην ΑΕΚ, μετά την γνωστοποίηση της παραίτησης του Νικολαΐδη τον προσεχή Μάιο! Όπως ενημέρωσε πριν λίγη ώρα το γραφείο Τύπου της Ένωσης, ο Ριβάλντο ζήτησε την αποδέσμευσή του για προσωπικούς λόγους!

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ επικοινώνησε τηλεφωνικά με ανθρώπους της Ένωσης την Κυριακή (24/08), ζητώντας τους να αποχωρήσει από την ομάδα για προσωπικούς λόγους και όχι εξαιτίας του θέματος που δημιουργήθηκε με τον Ντέμη. Μάλιστα, το αίτημα του είναι άμεσης μορφής, αφού, όπως τόνισε, ζήτησε να μην αγωνιστεί στα παιχνίδια που ακολουθούν, με Ομόνοια και Παναθηναϊκό!

Ύπαρξη πρότασης;

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, ο Ρίμπο έχει ήδη προετοιμάσει την επόμενη μέρα της ποδοσφαιρικής καριέρας του γι αυτό και είναι τόσο επίμονος στην φυγή του. Λέγεται ότι έχει πρόταση από ομάδα της πατρίδας του (ενδεχομένως να πρόκειται για την Παλμέιρας) η οποία ξεπερνά αρκετά τα 1,2 εκατ. ευρώ που πρόκειται να πάρει φέτος από την ΑΕΚ.

Εξυπακούεται ότι αν τελικά ο Νικολαΐδης αποδεχθεί την επιθυμία του Βραζιλιάνου να αποχωρήσει, θα αποκτηθεί ποδοσφαιριστής για τη μεσαία γραμμή της ομάδας. Κακή εξέλιξη για τον προπονητή ενόψει του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί, από την άλλη ενέχει μεγάλο ρίσκο η παραμονή ενός ποδοσφαιριστή που θέλει να φύγει. Και δεν πρόκειται για έναν οποιονδήποτε παίκτη…. Το παρελθόν έχει δείξει ότι ο Ριβάλντο είναι καλός για ομάδα μόνον όταν αισθάνεται καλά. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις έχει προκαλέσει αναστάτωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: