Πέμπτη, Αυγούστου 28, 2008

Bye Bye AEK !!!!!


Η ΑΕΚ ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Ομόνοια στην Κύπρο με αποτέλεσμα να μείνει εκτός Ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του ματς έπαιξε η αποβολή του Σκόκο (58’), ο οποίος άφησε με δέκα παίκτες την ομάδα του για περισσότερο από μισή ώρα.

«Δήμιος»της «Ένωσης» ο Ντούρο, ο οποίος πέτυχε και τα δυο τέρματα (10’, 70’) της κυπριακής ομάδας. Ισμαέλ Μπλάνκο (16’) με κεφαλιά και Παυλής (89’) με σουτ βολίδα τα γκολ των «κιτρινόμαυρων».

Με εννέα παίκτες ολοκλήρωσε το ματς η ΑΕΚ μετά αποβολή του Χουανφραν στις καθυστερήσεις μετά από σκληρό φάουλ που έκανε στον Οκκά. Η Ομόνοια άξιζε την νίκη καθώς βρήκε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ από την ΑΕΚ. Ακόμη η Ομόνοια είχε και ένα δοκάρι με τον Ντούρο στο 12'.

Γκολ: 10’, 70’ Ντούρο – 15’ Μπλάνκο, 89’ Παυλής

Κόκκινες: 58’ Σκόκο (2η κιτ.), 90’ Χουανφράν.

Κίτρινες: Μαϊστόροβιτς, Εντίνιο, Μπασινάς, Ζορμπάς, Βέντσελ, Νικουλέσκου

Ομόνοια: Γιωργαλλίδης, Ντικουμάνα, Βέντσελ, Πλετς, Ζλόγκαρ, Κασέκε, Ντούρο, Κλέιτον (77' Αλωνεύτης), Η. Χαραλάμπους, Δ. Χριστοφή (65' Οκκάς), Καφού (89' Νικουλέσκου).

ΑΕΚ: Σάχα, Ράμος, Χουανφράν, Μαϊστόροβιτς, Κυργιάκος, Ρίκκα (75' Λαγός), Μπλάνκο, Εντίνιο (79' Παυλής), Μπασινάς, Καφές (75' Ζορμπάς), Σκόκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: