Τετάρτη, Αυγούστου 20, 2008

Yπογράφει ο Ντιόγκο, αιμάτωμα ο Λέτο, έκλεισε το θέμα με τα εισητήρια


Ο Βραζιλιάνος επιθετικός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, επέλεξε το νούμερο 10 για τη νέα του φανέλα και την Πέμπτη θα υπογράψει το νέο του πενταετές συμβόλαιο (1.2 εκατ. ετησίως).

Αιμάτωμα ο Λέτο

Ένα αιμάτωμα στο δεξιό μηρό, που όμως δεν εμπνέει καμία ανησυχία, κληρονόμησε από το φιλικό με την Αλ Χιλάλ ο Σεμπαστιάν Λέτο. Την Τετάρτη όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι\ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Ο Νικοπολίδης συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Έκλεισε το θέμα με τα εισιτήρια

Το πρόβλημα υπήρχε εδώ και ημέρες με τους ανθρώπους της Ανόρθωσης να κάνουν τα παράπονά τους και να προειδοποιούν πως θα φτάσουν μέχρι την UEFA αν δεν ξεκαθαρίσει το θέμα με τα εισιτήρια του επαναληπτικού στο Καραϊσκάκη. Τελικά, η υπόθεση έκλεισε ομαλά.
Τελικά, ο Ολυμπιακός υπαναχώρησε και θα δώσει τα εισιτήρια κανονικά στην Ανόρθωση.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

o osfp dini 1000 kai oxi 1600+ pu ine ipoxreomenos na dosi vasi ton kanonismon tis uefa. idi i anorthosis ekane kataggelia stin uefa.

distixos o osfp dimiurga psixologiko klima enantion tis ano. afto to thema sintirite sinidita apo ton osfp edo kai 1 evdomada eno tha boruse na klisi se mia ora. ine ola vasi sxediu.

episis iparxun psithiroi oti o kokkalis tha kani ta panta gia na perasi o osfp.