Τρίτη, Σεπτεμβρίου 02, 2008

Μάντσεστερ Σίτι : Ετοιμάζουν πρόταση 135 εκατομμυρίων λιρών για Κριστιάνο Ρονάλντο!


Μια νέα υπερδύναμη φαίνεται να ανατέλλει στο χώρο του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Αυτή είναι η Μάντσεστερ Σίτι, τα οικονομικά της οποίας μετά την αγορά της από τους Άραβες, έχουν εκτοξευθεί. Μετά την «αρπαγή» του Ρομπίνιο από την Τσέλσι, έναντι 42 εκατομμυρίων ευρώ, ο νέος πρόεδρος των «πολιτών», Σουλεϊμάν Αλ-Φαχίμ, προανήγγειλε ότι το Γενάρη θα προσφέρει 135 εκατομμύρια λίρες για τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Επίσης, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα είναι πολύ πιθανό να κινηθεί και για τους Φερνάντο Τόρες και Σεσκ Φάμπρεγκας!

«Ο Κριστιάνο έχει πει ότι θέλει να παίξει για τον μεγαλύτερο σύλλογο του κόσμου. Θα δούμε τον Ιανουάριο αν το εννοούσε. Η Ρεάλ από ότι ξέρουμε, προσέφερε γύρω στα 90 εκατομμύρια λίρες. Όμως, για να αποκτήσεις έναν τέτοιο παίκτη, πρέπει να προσφέρεις πολλά περισσότερα, υπολογίζω κοντά στα 135 εκατομμύρια λίρες», δήλωσε ο Αλ-Φαχίμ, που οι πληροφορίες τον θέλουν να είναι δέκα φορές πλουσιότερος από τον Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Καταλήγοντας, ο ίδιος, εξήγησε: «Και γιατί να μην τα δώσουμε; Σκοπεύουμε να γίνουμε ο μεγαλύτερος σύλλογος στον κόσμο, πιο ισχυροί από Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μαζί. Θέλουμε μια ομάδα που θα κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ. Δε θα ξοδεύουμε απλά χρήματα. Αν μπορούμε να πάρουμε τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και αν τους θέλει ο προπονητής, τότε θα τους πάρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: