Τρίτη, Σεπτεμβρίου 02, 2008

Σκέπτεται... Ρόμα ο απογοητευμένος Κρέσπο


Η επιλογή του Ζοζέ Μουρίνιο να αφήσει εκτός λίστας Τσάμπιονς Λιγκ τον Ερνάν Κρέσπο έχει προκαλέσει την αντίδραση του 33χρονου Αργεντινού που μέσω του μάνατζερ του διαμήνυσε πως στο μυαλό του υπάρχει πάντα η σκέψη της... Ρόμα.

Πιο συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του παίκτη δήλωσε πως στο παρελθόν υπήρξε ενδιαφέρον από την πλευρά των «τζιαλορόσι» για τον πελάτη του και πως δεν αποκλείεται να γίνει κάτι τον Δεκέμβρη, όταν θα μπορεί να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του σε άλλη ομάδα. Λεπτομέρεια: Ο Κρέσπο έχει ήδη αγωνιστεί στο παρελθόν και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία στην «μισητή» αντίπαλο της Ρόμα, την Λάτσιο.

«Ο Ερνάν πάντα έβλεπε με καλό μάτι την Ρόμα και ήταν πολύ κοντά στο να πάει εκεί όταν ήταν στην Τσέλσι. Είχε έρθει σε επαφή τότε με τους «τζιαλορόσι» αλλά δεν βρέθηκε η χρυσή τομή. Ο παίκτης δεν είναι ικανοποιημένος με αυτό που έγινε την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και τώρα πρέπει να προσπαθήσει αν αποδείξει την αξία του στην Serie A και το Coppa Italia. Κανείς από την Ρόμα δεν ήρθε σε επαφή μαζί μου αλλά θα δούμε τι θα γίνει τον Γενάρη. Τώρα ο Κρέσπο πρέπει να αποδείξει στην Ίντερ πως έκανε λάθος που δεν τον επέλεξε για το Τσάμπιονς Λιγκ», υποστήριξε ο μάνατζερ του Κρέσπο, Φερνάντο Χιντάλγκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: