Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 18, 2008

Αποκλεισμός Γκούμα από την 18αδα με τον Άρη !


Το ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Άρη στην Θεσσαλονίκη σκέφτονται πλέον όλοι στον Παναθηναϊκό, έχοντας αφήσει πίσω τους την αναμέτρηση με την Ίντερ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Στην προπόνηση της Πέμπτης στην Παιανία βρέθηκε και ο Κώστας Αντωνίου που μίλησε στους παίκτες, «φωτογραφίζοντας» κάποιες πρόσφατες συμπεριφορές που δεν πέρασαν απαρατήρητες.

«Πρέπει να βάζετε πάνω απ΄ όλα την ομάδα και όχι το προσωπικό σας συμφέρον. Θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι και ότι γίνεται να μένει στα αποδυτήρια. Να μην ξεχνάτε πως πρώτος στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και πρέπει να οπωσδήποτε να πάρουμε το ματς με τον Άρη», τόνισε ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού.

Εκτός ο Γκούμας

Πιθανότερος αποδέκτης των σχολίων του Αντωνίου ήταν ο Γιάννης Γκούμας για την δημόσια κριτική που άσκησε στην τακτική του Τεν Κάτε στον αγώνα της Τρίτης. Μάλιστα, ο εκ των αρχηγών του Παναθηναϊκού, αποκλείστηκε από την 18αδα του αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», δίχως να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού...

Νίλσον και Νίνης

Ο Χενκ Τεν Κάτε ανακοίνωσε την αποστολή για το σαββατιάτικο ματς και ούτε αυτήν την φορά απέφυγε κάποιες «εκπλήξεις». Νίλσον και Γκούμας παρότι ξεκίνησαν βασικοί απέναντι στους «νερατζούρι» δεν θα ταξιδέψουν στην συμπρωτεύουσα, κάτι που θα συμβεί και με τον Σωτήρη Νίνη που έμεινε ξανά εκτός. Φυσικά, από το παιχνίδι με τους «κίτρινους» θα απουσιάσει ο τραυματίας Καραγκούνης (έκανε θεραπεία), ο Μάντζιος, ο Λεοντίου (συνέχισε με ατομικό), ο ανέτοιμος Άντε Ρουκάβινα όπως και οι Παπαδόπουλος, Καρνέζης και Σιόντης.

Ο αποκλεισμός του Νίλσον από την 18αδα, εκτός ίσως από ένα μήνυμα δυσαρέσκειας προς τον Σουηδό για την απόδοση του στο ματς της Τρίτης, πιθανότητα σημαίνει την επιστροφή του Νίκου Σπυρόπουλου στο αριστερό άκρο της άμυνας ενώ την επανεμφάνιση του αναμένεται να κάνει και ο Γιόσου Σαριέγκι στο κέντρο της. Αρκετές θέσεις «παίζονται» ακόμα, αν και οι Ίβανσιτς, Σόουζα αναμένεται να ξεκινήσουν αυτήν την φορά από την αρχή...

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι «πράσινοι» -μετά από το ζέσταμα- χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ όπου το ένα δούλεψε στην κυκλοφορία της μπάλας και ολοκλήρωσε με δίτερμα και το άλλο δούλεψε στην κυκλοφορία της μπάλας και ολοκλήρωσε με τελειώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: