Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 17, 2008

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Παντέλης: "Πιστεύουμε στην ομάδα"


Ο πρόεδρος της Κυπριακής ομάδας, μίλησε στον "SENTRA FM, 103,3" για τον αγώνα με την Γερμανική ομάδα και την συνέχεια της Ανόρθωσης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ:

Για τη διοργάνωση: "Όταν σε αυτή τη διοργάνωση υποτιμήσεις τον εαυτό σου δεν έχεις αξιοπρέπεια. Θα πρέπει να πιστεύεις σε αυτό που πέτυχες. Πέρασες μέσα από τρεις προκριματικούς γύρους, απέκλεισες και τον Ολυμπιακό, νομίζω ότι πρέπει να πιστεύεις στις ικανότητες σου, και να προσπαθήσεις να πάρεις ότι καλύτερο μπορείς. Όταν είσαι σε αυτό το επίπεδο πρέπει να μάθεις να συμπεριφέρεσαι στο επίπεδο που αρμόζει σε αυτή τη διοργάνωση".

Για το χθεσινό παιχνίδι με την Βέρντερ: "Ήταν η παρθενική εμφάνιση της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ηταν μια δύσκολη έδρα, ένα καλό αποτέλεσμα και δεν μπορούμε παρά να είμαστε ευχαριστημένοι. Είχαν συντριπτική υπεροχή της μπάλας, άλλα ανούσια. Δεν είχαν πολλές και κλασσικές ευκαιρίες, ήταν περίπου μια αντιγραφή του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Η ομάδα μπορούσε να ελέγξει το παιχνίδι, οι αποκρούσεις που έβγαιναν ήταν δύσκολες".

Όσο αφορά τα επίπεδα των ομάδων του ομίλου: "Θέλω να είμαι ειλικρινής, η ομάδα μας είναι η πιο αδύνατη στον όμιλο. Ομως επειδή είσαι αδύνατος δεν σημαίνει ότι θα χάσεις κιόλας. Υπάρχει η προσπάθεια και ο τρόπος σκέψης, υπάρχει τρόπος να αντιμετωπίσεις ένα παιχνίδι, αυτήν την ποιότητα να την μειώσεις και να πάρεις το αποτέλεσμα".

Για τον αν η Βέρντερ δεν βρίσκεται σε καλό επίπεδο: "Θεωρώ ότι δεν είναι καλύτερη η Βέρντερ από τον Παναθηναϊκό. Εχει την ποιότητα έχει και τους παίκτες, αλλά όλα αυτά είναι όπως και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Θεωρούν ότι είναι δεύτερη, αλλά δεν πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα αφήσει το αποτέλεσμα στην πλάκα".

Για την εξέλιξη των αγώνων: "Θεωρώ ότι η Ίντερ δεν χάνει με τίποτα. Μετά μεγάλη σημασίας παιχνίδι είναι αυτό της Βρέντερ με τον Παναθηναϊκό."

Για το αν είναι φίλαθλος του Παναθηναϊκού: "Ισχύει αλλά μέχρι να τελειώσουν οι όμιλοι του Τσάμπιον Λιγκ δεν μπορεί αν ισχύει."

Για τον Δέλλα: "Εκτός από θαυμάσιος ποδοσφαιριστής είναι και εξαίρετη προσωπικότητα. Επαιξε σε παιχνίδια για εμάς διαφορετική θέση από ότι αγωνιζόταν στις υπόλοιπες ομάδες, προσέφερε τα μέγιστα, αλλά αυτό που έχει τεράστια σημασία για την Ανόρθωση είναι πως είναι μεγάλη προσωπικότητα και μπορεί να παροτρύνει τους υπόλοιπους”.

Αν πίστευε στην καλή πορεία της ομάδας: "Η Ανόρθωση έχει μια καλή ευρωπακή εμπειρία, έχει σταθεί πέντε φορές στους ομίλους, αλλά μέχρι εκεί. Για να είμαι ειλικρινής δεν πιστεύαμε ότι θα μπαίναμε όπως μπήκαμε, γιατί και ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα, λέγαμε ότι η κλήρωση ήταν καλή, θα μπορούσε να ήταν και χειρότερη. Αυτό το 3-0 μας έδωσε τη πεποίθηση να λέμε, αν παίξουμε όπως πρέπει θα πάμε στους ομίλους του Τσάπιονς Λιγκ."

Για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας: "Πέρσι η Ανόρθωση είχε θαυμάσια αμυντική λειτουργία και μια από τις καλύτερες στην Ευρώπη αλλά εκτός από αυτό ήταν και η πρώτη επίθεση στην Κύπρο, Ο τρόπος λειτουργίας θέλει οι ποδοσφαιριστές να τρέχουν ασταμάτητα, ενώ παίζει με περισσότερους επιθετικογενείς παίκτες καταφέρνει ν βγάλει αυτήν την άμυνα."

Για το επερχόμενο μάτς με τον Παναθηναϊκό: "Αυτό που μας προβληματίζει είναι ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη μάδα, με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και χρειάζεται

Δεν υπάρχουν σχόλια: