Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 17, 2008

Αντωνιάδης:"Μεταβατική περίοδος"


Απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση του Παναθηναϊκού (στο β΄ μέρος), παρουσιάστηκε με δηλώσεις του ο α’ αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού Αντώνης Αντωνιάδης, ο οποίος ωστόσο δεν παρέλειψε να μιλήσει για τα αμυντικά προβλήματα της ομάδας, κάνοντας αναφορά και στον Κυργιάκο: «Αν τον είχαμε δεν θα έπαιζε έτσι ο Ιμπραΐμοβιτς», είπε ξαφνιάζοντας βέβαια με αυτή τη θέση του, επειδή επισήμως από τον Παναθηναϊκό είχε απορριφθεί η σκέψη για τη επάνοδο του διεθνή αμυντικού στην Παιανία.

Ο κ. Αντωνιάδης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM 103,3, είπε μεταξύ άλλων:

«Ο χθεσινός Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο εμένα με ενθουσίασε, έβγαλε αρκετές ευκαιρίες, κυκλοφόρησε πολύ καλά την μπάλα και είχε ένα ποδοσφαιρικό στίγμα. Αυτό οφείλεται νομίζω στην άνοδο του Σίλβα», τόνισε ο παλαίμαχος άσος της ομάδας και τωρινός διοικητικός παράγοντας και συνέχισε:

«Ο Παναθηναϊκός άλλωστε είναι ακόμη σε μια μεταβατική περίοδο. Πέρυσι θυμάστε πως παίζαμε, καταρχήν να μην φάμε γκολ και ότι προκύψει μπροστά. Φέτος άλλαξε η φιλοσοφία της ομάδας, ήρθαν καινούργια πρόσωπα και θέλει μία πίστωση χρόνου».

Για την ευχάριστη έκπληξη, την παρουσία του Μουν ο Αντώνης Αντωνιάδης είπε: «Ήταν η αποκάλυψη χθες ο Μουν. Στα ντέρμπι στην Ελλάδα υπάρχει άλλη ψυχολογία και άλλη σε ευρωπαϊκά παιχνίδια. Εγώ ποτέ δεν θα τον έβαζα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Γιατί στο ντέρμπι παίζει ρόλο η ψυχή και η πείρα, ενώ χθες που έπαιξε λίγο πιο ελαφρά ο Μουν έδειξε το διάπλατο ταλέντο του. Είχε το δοκάρι, έκανε ενέργειες καλές, ήταν πάρα πολύ καλός».

Για τα προβλήματα στην άμυνα του Παναθηναϊκού υπογράμμισε: «Έγινε μια προσπάθεια να πάρουμε αμυντικό, δεν απέδωσε όμως. Έγινε προσπάθεια μεγάλη γιατί δεν είπαμε ότι δεν είχαμε πρόβλημα στην άμυνα., Αν είχαμε τον Κυργιάκο για παράδειγμα ο Ιμπραϊμοβιτς δεν θα έπαιζε έτσι. Τώρα ότι έγινε έγινε. Η ομάδα θα πορευθεί μέχρι τον Δεκέμβριο έτσι, θέλουμε δεν θέλουμε. Έχει ξεκινήσει σκάουτινγκ για τον Δεκέμβριο από τώρα για να προετοιμαστούμε όχι μόνο και για την άμυνα, αλλά και κάπου αλλου».

Τέλος σχετικά με το επόμενο παιχνίδι του Champions League με αντίπαλο την Ανόρθωση, τόνισε: «Η ισοπαλία που έφερε με την Βέρντερ μας έχει προβληματίσει. Σύμπτωση που επαναλαμβάνετε παύει να είναι σύμπτωση. Σύμπτωση που απέκλεισε τον Ολυμπιακό, σύμπτωση που φέρνει ισοπαλία με την Βέρντερ. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, είναι πολύ καλή ομάδα και θα αποτελέσει πραγματικά ματς κλειδί για την πρόκριση στην επόμενη φάση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: