Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 18, 2008

Ντιόγκο: Δε θα χαλάσω χατίρι με Παναθηναϊκό!


Υποσχέσεις στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, έδωσε ο Βραζιλιάνος άσος της ομάδας Ντιόγκο, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στη βραζιλιάνικη εφημερίδα «Gazzeta Esportiva».

Ο ταλαντούχος σέντερ φορ που έχει μπει από την πρώτη στιγμή στο κλίμα της ομάδας τόνισε μεταξύ άλλων:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να κάνω το μεγάλο άλμα και να έρθω στην Ευρώπη. Στον Ολυμπιακό υπάρχουν φιλοδοξίες. Παίζουμε στο Κύπελλο Ουέφα, που συμμετέχουν πολλές καλές ομάδες, όπως η Μίλαν, δεν είναι αμελητέα ποσότητα, αν και θα θέλαμε Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλουμε το πρωτάθλημα, ενώ έμαθα για την αντιπαλότητα με τον Παναθηναϊκό και στο συγκεκριμένο ματς δεν θα τους χαλάσουμε το χατίρι»...

Για την υπόθεση της μεταγραφής τους ο Ντιόγκο, μίλησε για δύο ακόμα... μνηστήρες (μόνο και όχι από άλλη ελληνική ομάδα...): «Είχα προτάσεις από Λοκομοτίβ και ΤΣΣΚΑ, αλλά προτίμησα τον Ολυμπιακό, που μπορεί να μου προσφέρει πολλά σε όλα τα επίπεδα. Η πόλη είναι όμορφη και το Ελληνικό ποδόσφαιρο έχει κάνει πολλά βήματα μπροστά. Οι Έλληνες διψούν για ποδόσφαιρο».

Για τις προσωπικές του φιλοδοξίες τόνισε τέλος: «Πρώτα είναι ο Ολυμπιακός και μαζί του θέλω να πάρω πολλούς τίτλους. Μετά ένα μεγαλύτερο κλαμπ. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και εξαρτάται από εμένα αν θα με καλέσουν και στην Εθνική. Τώρα που είμαι στην Ευρώπη σίγουρα θα με βλέπουν παραπάνω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: