Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 18, 2008

Νικοπολίδης: Μας πληγώνει!


ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μιλώντας στην εφημερίδα «Πρωταθλητής», πάντως, κάνει πάλι λόγο για τη μεγάλη πίκρα των «ερυθρολεύκων» από τον αποκλεισμό και την απουσία από το Τσάμπιονς Λιγκ.

«Είμαι πεπεισμένος ότι η ομάδα πολύ σύντομα θα ρολάρει. Θα παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητες της. Υπάρχει καλό υλικό και είμαι πολύ αισιόδοξος. Θα κάνει λάθος όποιος βιαστεί να βγάλει συμπεράσματα για τον Ολυμπιακό. Είναι ακόμα νωρίς... Θέλουμε χρόνο για να αποκτήσει η ομάδα τους αυτοματισμούς που χρειάζονται και να βελτιωθούν κάποια κενά που έχουμε στον τρόπο παιχνιδιού μας».


«Μα πληγώνει!»

Στη συνέχεια, ο 37χρονος γκολκίπερ ανέφερε ότι οι παίκτες θα πρέπει να αφομοιώσουν πλήρως τη φιλοσοφία του Βαλβέρδε: «Είναι, άλλωστε, εντελώς διαφορετική η φιλοσοφία του νέου προπονητή. Στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης εφαρμόσαμε σωστά πολλά απ' όσα ζητάει ο προπονητής μας και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ακόμη καλύτερα στη συνέχεια. Ας αφήσουμε, λοιπόν, να δούμε πως θα κυλήσει το πράγμα και στην πορεία θα μπορούμε να πούμε περισσότερα. Είναι αλήθεια ότι δεν έχουμε ξεπεράσει ακόμα τον αποκλεισμό από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ».
Τέλος, ο Νικοπολίδης μίλησε πιο αναλυτικά για την εμπειρία του αποκλεισμού: «Μας στοίχισε πάρα πολύ αυτή η απώλεια. Σίγουρα είναι μέσα στο ποδόσφαιρο και ένας αποκλεισμός, αλλά εμείς δεν έπρεπε να την πατήσουμε σε καμία περίπτωση. Μας πληγώνει που δεν συμμετέχουμε φέτος σε αυτή τη διοργάνωση. Είναι παιχνίδια που όλοι θέλουν να συμμετέχουν. Αν είχαμε περάσει τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά, αλλά δεν το βάζουμε κάτω. Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε την προσπάθεια».


Δεν υπάρχουν σχόλια: