Τρίτη, Σεπτεμβρίου 16, 2008

Θεοδωρίδης: Γνωρίζω πολλά τα κρατάω για όπλο...

Κόντρα στον... αέρα του Sport Fm ξέσπασε ανάμεσα στον Κώστα Αντωνίου και τον Σάββα Θεοδωρίδη με τον δεύτερο να τονίζει πως ξέρει πολλά, που έγιναν την Κυριακή το μεσημέρι και πως κάποια στιγμή θα τα χρησιμοποιήσει σαν όπλο...

Την αρχή έκανε ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που αναφέρθηκε στις δηλώσεις Θεοδωρίδη σχετικά με την κριτική που έκανε ο Βαρούχας εναντίον του Ντιόγκο, με καυστικό τρόπο: «Βλέποντας σήμερα τον Τύπο είδα και κάποια πράγματα που με στενοχώρησαν. Είδα δημοσιεύματα για τον Ολυμπιακό, που τυγχάνει τόσο κακής αντιμετώπισης από τους διαιτητές, τώρα τον κυνηγούν και οι τηλεκριτικοί».

Και ο Κώστας Αντωνίου με την ίδια... διάθεση, συνέχισε: «Επειδή εμείς σαν Παναθηναϊκός θέλουμε υγιές και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, συμπαριστάμεθα στον Ολυμπιακό. Εμείς πιστεύουμε πως το παιχνίδι πρέπει να παίζεται μέσα στο γήπεδο από παίκτες και προπονητές. Είμαστε μαζί τους για να προστατέψουμε το ευ αγωνίζεσθαι. Αν αδικούνται κάπου, θα φωνάξουμε κι εμείς μαζί τους».

Λίγη ώρα μετά ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σάββας Θεοδωρίδης θέλησε να ...απαντήσει στον αέρα τονίζοντας, μεταξύ άλλων: «Έμαθα ότι κάποιοι μίλησαν ειρωνικά για μένα. Εγώ θέλω να μιλάω στους άλλους πρόσωπο με πρόσωπο και όχι έτσι. Καταλαβαίνω τον πόνο τους, δεν επιστρέφω πάντως τους χαρακτηρισμούς, δεν ασχολούμαι με τις άλλες ομάδες», κλείνοντας με την αινιγματική δήλωση που γράψαμε στον πρόλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: