Τρίτη, Σεπτεμβρίου 16, 2008

Θεοδωρίδης κατά Βαρούχα: Αλλα λέει τη μία Κυριακή και άλλα την άλλη!


Επίθεση κατά του Παναγιώτη Βαρούχα για τα αρνητικά σχόλια που έκανε για τον Ντιόγκο κατά τη διάρκεια της «Αθλητικής Κυριακής», εξαπέλυσε ο Σάββας Θεοδωρίδης. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός εξοργίστηκε τόσο πολύ με τα λόγια του καθηγητή διαιτησίας, που ζήτησε μέχρι και την απομάκρυνσή του από την εκπομπή της ΝΕΤ, αφού όπως είπε χαρακτηριστικά «δεν μπορεί ένας αντί-Ολυμπιακός να κρίνει την ομάδα»!

«Αυτά που λέχθηκαν από τον κ. Βαρούχα είναι προκλητικά. Υποτιμάει την ανθρώπινη νοημοσύνη. Δεν έχει δικαίωμα να κριτικάρει ότι δήθεν ο Ντιόγκο πέφτει σε κάθε επαφή, επιζητώντας το πέναλτι. Λέει ότι το συνηθίζει και ότι το ίδιο έκανε και στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Αν και ο κ. Βαρούχας στο παιχνίδι με τον Αστέρα είχε δηλώσει πως η πτώση του Ντιόγκο ήταν πέναλτι», ήταν τα πρώτα λόγια του Θεοδωρίδη στο «Sport TV» για να συνεχίσει:

«Πώς είναι δυνατόν τη μία να λέει πως υπάρχει ανατροπή και μία εβδομάδα αργότερα να υποστηρίζει πως ο Ντιόγκο επιδιώκει να πέφτει μόνος του; Ο κ. Βαρούχας θέλει να περάσει το μήνυμα ότι ο Ντιόγκο κάνει θέατρο, λέγοντας εμμέσως πλην σαφώς στους διαιτητές ότι όχι μόνο να μην του δίνουν πέναλτι, αλλά να τον τιμωρούν και με κίτρινες κάρτες».

«Να φύγει από τη ΝΕΤ»
Ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού στην Σούπερ Λίγκα ζήτησε ευθέως την απομάκρυνση του Βαρούχα από την εκπομπή της NET: «Αυτά όχι σε εμάς! Πρέπει αυτός ο κύριος να φύγει το γρηγορότερο από την ΝΕΤ. Πρέπει να ξέρει ο κ. Βαρούχας πως οι φάσεις που διαμορφώνουν αποτελέσματα είναι τα οφσάιντ που κόπηκαν από Ολυμπιακό και Πανθρακικό στα παιχνίδια με Ξάνθη και Παναθηναϊκό, αντίστοιχα, και ενώ τα παιχνίδια ήταν στο 0-0, και όχι δήθεν πέναλτι, με σκορ ήδη στο 3-0. Εγώ ποιον πρέπει να πιστέψω, τον κ. Βαρούχα που τις δήθεν παραβάσεις στους παίκτες του ΠΑΟ τις είδε πέναλτι ή τον κ. Βασιλάκη που υποστήριξε πως δεν υπήρχε τίποτα;».

«Είναι αντι-Ολυμπιακός»

Ο κ. Θεοδωρίδης δεν έριξε τους τόνους ούτε στη συνέχεια της συνέντευξης, αντιθέτως μάλιστα: «Αφησαν υπονοούμενα για τους Ζωγράφο και Γερμανάκο. Οταν λένε κάτι τέτοια, να λένε και το λόγο που τα αναφέρουν. Επαναλαμβάνω. Ο κ. Βαρούχας πρέπει να φύγει το συντομότερο δυνατό από τη ΝΕΤ. Δεν μπορεί ο εν λόγω αντι-Ολυμπιακός να κριτικάρει την ομάδα. Δεν μπορεί. Φέρνει και σε δύσκολη θέση τους παρουσιαστές, κάτι που φάνηκε και στην εκπομπή της Κυριακής. Ο Ολυμπιακός θέλει διαιτησίες 50-50. Τόσο ο Σταυρίδης, όσο και ο Παμπορίδης, όπως έμαθα στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ έδωσαν ρεσιτάλ. Εγώ αυτό θέλω».
«Τα επαναλαμβανόμενα σφάλματα παύουν να είναι τυχαία»
Στο τέλος, αναγνώρισε ότι οι διαιτητές μέχρι στιγμής τα πάνε μια χαρά, αλλά δεν έκανε το ίδιο και με τους επόπτες: «Οι διαιτητές μπορεί να τα πηγαίνουν μέχρι στιγμής καλά, οι επόπτες όμως όχι. Εκεί θέλει προσοχή. Τα επαναλαμβανόμενα σφάλματα παύουν να είναι τυχαία...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: