Κυριακή, Σεπτεμβρίου 14, 2008

Πολιορκία Ντιόγκο!


Οι Βραζιλιάνοι δεν ξεχνούν τον Ντιόγκο. Μπορεί να έφυγε από την Πορτουγκέζα για να κυνηγήσει το ευρωπαϊκό όνειρο, όμως οι συμπατριώτες του παρακολουθούν τι ακριβώς κάνει στον Ολυμπιακό και βέβαια πληροφορήθηκαν πολύ νωρίς ότι ήταν ο σκόρερ του νικητήριου τέρματος των «ερυθρόλευκων» στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σκόντα Ξάνθη.

Αμέσως μετά τον αγώνα, τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ επικοινώνησαν με τον νεαρό παίκτη και τον ρώτησαν για τις πρώτες του εντυπώσεις από το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και τα συναισθήματά του μετά το γκολ που σημείωσε. «Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Χάρηκα πολύ τον αγώνα, κυρίως γιατί βοήθησα την ομάδα μου να πάρει τη νίκη, πόσο μάλλον σε ένα δύσκολο παιχνίδι σαν αυτό με την Ξάνθη εκτός έδρας. Η αίσθηση που είχα είναι καταπληκτική, η ίδια με τότε που σκόραρα για πρώτη φορά με τα χρώματα της Πορτουγκέζα. Το πρώτο γκολ είναι πάντα ξεχωριστό», ήταν τα λόγια του Ντιόγκο.


«Σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί»

Ευχαριστημένος από τη νίκη, όχι όμως και από την εμφάνιση του Ολυμπιακού, ήταν ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς. «Δεν ήμασταν καλοί, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Δεν ήμασταν ομάδα, όμως ο Ολυμπιακός έχει πολλούς νέους παίκτες και χρειάζεται χρόνος για φτάσει στο επίπεδο που θέλει, Σημασία όμως έχουν οι τρεις βαθμοί. Πήραμε το πρώτο «διπλό», στην προσπάθειά μας να κατακτήσουμε τον τίτλο. Θέλουμε και φέτος πάρα πολύ να πάρουμε το πρωτάθλημα», είπε ο Σέρβος επιθετικός του Ολυμπιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: