Κυριακή, Σεπτεμβρίου 14, 2008

Ύμνος από «Sky Sports» για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο: «Εξωπραγματικός»!


Αφιέρωμα στον Κυριάκο Παπαδόπουλο έκανε η γνωστή αθλητική ιστοσελίδα «Sky Sports», στην ενότητά της όπου παρουσιάζει νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από ολόκληρη την Ευρώπη, λέγοντας ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή πολύ μεγάλης αξίας, που η αξία του μπορεί να φτάσει τα 27 εκατομμύρια ευρώ!

«Είναι ο πιο πολλά υποσχόμενος Έλληνας ποδοσφαιριστής, αυτή τη στιγμή που είναι μόλις 16 ετών», αναφέρεται στο αφιέρωμα, που συνεχίζει: «Είναι ένας πολύ δυνατός κεντρικός αμυντικός, ήδη πολύ ψηλός για την ηλικία του και έχει ηγετικά προσόντα. Αναμένεται μα κυριαρχήσει στην αμυντική γραμμή της εθνικής Ελλάδας για τα επόμενα 20 χρόνια. Φέτος θα παίξει, εκτός απροόπτου, περισσότερα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, με τον οποίο ήδη ανανέωσε τη συνεργασία του. Το νέο του συμβόλαιο λήγει το 2011 και έχει ρήτρα 6 εκατομμυρίων ευρώ».

Οι ιδιότητες που κάνουν τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να ξεχωρίζει, είναι σύμφωνα με το «Sky Sports»: «Είναι γρήγορος, πολύ αποτελεσματικός στις προσωπικές μονομαχίες, πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι και ικανός στο χαμηλό. Έχει καλή πρώτη πάσα και μπορεί να βοηθήσει στη μεσαία γραμμή. Με την τεχνική του, που είναι καλή και το φυσικό του ταλέντο, είναι ένας εξωπραγματικός νέος ποδοσφαιριστής με τεράστιες δυνατότητες».

Η ιστοσελίδα βαθμολογεί σε διάφορους τομείς τον νεαρό παίκτη και η βαθμολογία που του δίνει είναι (με άριστα το 10): σουτ 5, πάσα 7, τάκλιν 8, κεφαλιά 9, ταχύτητα 9, διορατικότητα 6, ικανότητα σημερινή 8, ικανότητα μελλοντική 10. Συνολικά, η βαθμολογία του παίκτη είναι 62 με άριστα το 80.

Το «Sky Sports» κοστολογεί τον Κυριάκο Παπαδόπουλο αυτή τη στιγμή 6 εκατομμύρια ευρώ και υπολογίζει ότι στο μέλλον η αξία του θα φτάσει τα 27 εκατομμύρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: