Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 01, 2008

Οι μεταγραφές της τελευταίας στιγμής στην Ευρώπη !


Η μεταγραφική περίοδος τελειώνει για χώρες της Ευρώπης και οι σύλλογοι τις ολοκληρώνουν προσθαφαιρέσεις στα ρόστερ τους.

Ιταλία

Ο Ρικάρντο Κουαρέσμα θα φορέσει τελικώς τη φανέλα της Ιντερ, αφού οι "νερατζούρι" τα βρήκαν έστω και την τελευταία στιγμή με την Πόρτο στα 24,6 εκατομμύρια ευρώ

Αγγλία

Η μεταγραφή του Ρομάν Παβλιουτσένκο ολοκληρώθηκε και τυπικά. Ο Ρώσος επιθετικός θα ανήκει στην Τότεναμ για τα επόμενα πέντε χρόνια. Στους Λονδρέζους θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν και ο 22χρονος δεξιός μπακ Βέντραν Τσόρλουκα, ο οποίος αποκτήθηκε από την Μάντσεστερ Σίτι.

Η Χαλ Σίτι νίκησε στη... στροφή τη Νιούκαστλ και την Εβερτον και απέκτησε τον 23χρονο αμυντικό από τη Γουινέα Καμίλ Ζαγιάτ, ο οποίος αγωνιζόταν στη Γιουνγκ Μπόις.

Ο υποβιβασμός της Νυρεμβέργης στη Zweiteliga οδήγησε τον Βραζιλιάνο αμυντικό Γκλάουμπερ στη Μάντσεστερ Σίτι, όπου υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους.

Στη Νιούκαστλ θα συνεχίσει την καριέρα του ο 22χρονος Ισπανός επιθετικός Τσίσκο, ο οποίος αποχωρεί από τη Λα Κορούνια για επτά εκατομμύρια ευρώ.

Γαλλία

Από την Σεούλ στη Μονακό θα βρεθεί ο Τσου Γιουνγκ Παρκ, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο τριών ή τεσσάρων ετών.

Μετά από μία σύντομη θητεία στη Νυρεμβέργη, ο Ζακ Αμπαρντοναντό επιστρέφει στην Γαλλία, για λογαριασμό της Βαλενσιέν, με την οποία υπέγραψε διετές συμβόλαιο.

Ενισχύσει τα μετόπισθεν η Μονακό, η οποία αναμένεται να αποκτήσει τον Ελβετό Πάτρικ Μίλερ από την Λιόν για δύο χρόνια.

Ισπανία

Στη Μάλαγα κατέληξε ο 30χρονος Ισπανός Αλμπερτ Λούκε, για τον οποίο έληξε η άσχημη περιπέτειά του στον Αγιαξ μένοντας ελεύθερος.

Γερμανία

Αμερικανική απόβαση στη μεσαία γραμμή της Γκλάντμπαχ, η οποία απέκτησε τον 23χρονο Μάικλ Μπράντλεϊ από την Χέρενφεν.

Πορτογαλία

Την τελευταία της προσπάθεια να αποκτήσει τον Γιούρκα Σεϊταρίδη από την Ατλέτικο Μαδρίτης πραγματοποιεί η Μπενφίκα.

Στο περιθώριο της μετακίνησης του Ρικάρντο Κουαρέσμα στην Ιντερ, η Πόρτο θα αποκτήσει τον 21χρονο Πορτογάλο μέσο Πελέ από τους "νερατζούρι".

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ti ginetai edw????
10 posts th mera????
wow

MariosDeme είπε...

akoma de eides tipota