Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 01, 2008

Αλέφαντος: Θάνατος για τις άμυνες το δίδυμο Ντιόγκο-Νέρι!


ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΕΦΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ''ΦΩΣ''

«Είδα ένα Βραζιλιάνο που έχει στοιχεία όχι μόνο βραζιλιάνικα, αλλά και ευρωπαϊκά, είναι ένα μίγμα πολύ ενδιαφέρον. Καταρχάς, είναι παιδαράς! Εχει πολύ κορμί, έχει και το πάθος, είναι τσαμπουκάς, έχει τη δίψα και τη φιλοδοξία. Φάνηκε να ταιριάζουνε πολύ τα χνώτα του με τον κόσμο του Ολυμπιακού, φάνηκε να απολαμβάνει αυτόν τον κόσμο και να γουστάρει ότι που βρίσκεται εδώ. Εδειξε σαν να ήταν στην ομάδα χρόνια», είπε ο Αλέφαντος και συνέχισε:
«Δεν είναι ο Τζιοβάνι όταν ήρθε από τη Μπαρτσελόνα. Είναι άλλο πράγμα αυτός. Δεν είναι ο πολύ φαντεζί Βραζιλιάνος, έχει όμως όλα τα στοιχεία να δουλευτεί και να αφήσει εποχή. Πρέπει να δουλευτεί, επειδή δεν έχει ψηθεί σε υψηλό επίπεδο. Ακόμα δεν είναι ο πολύ μεγάλος φορ, έχει όλα τα φόντα. Ηδη είναι μπελάς για τα σέντερ μπακ».

«Στιλ Ιμπραϊμοβιτς, όχι Τζιοβάνι»

Ο Ντιόγκο του θύμισε πιο πολύ το στιλ του Ιμπραϊμοβιτς και όχι του Τζιοβάνι: «Αυτό το στιλ φορ είναι. Ιμπραϊμοβιτς. Καλός στα πόδια, καλός και στο κεφάλι, χώνεται στις φάσεις δυνατά, σ’ όλες τις φάσεις χώνεται και κυνηγάει το γκολ. Μπαίνει κατά μέτωπο, θέλει να ντριμπλάρει, θέλει να χωθεί, θέλει να κυνηγάει όλες τις φάσεις και έχει καλά πόδια, σουτάρει καλά και με τα δύο πόδια. Είναι από τα κορμιά που αν δουλευτεί μπορεί να γίνει... τανκ! Θηρίο είναι, μπορεί να πάρει και άλλη δύναμη, χωρίς να είναι αργοκίνητο καράβι. Αντίθετα, σπιρτόζος είναι, αέρινος είναι».

«Θα κλειδώσει το πρωτάθλημα με Νέρι»

Ο Αλέφαντος θεωρεί ότι δεν φτάνει να έχει στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός μόνο τρεις επιθετικούς, γι’ αυτό θα πρέπει να πάρει τον Καστίγιο: «Δεν φτάνουν μόνο τρεις επιθετικούς. Είδες, τώρα χτύπησε ο Τζόρτζεβιτς για παράδειγμα. Ο Ολυμπιακός θέλει και άλλον κυνηγό και συγκεκριμένα σφαιράτο στην ταχύτητα περιφερειακό στιλ Λούα Λούα, στιλ Καστίγιο, θέλει ειδικά τον Καστίγιο. Ο πρόεδρος θα κάνει τη μεγάλη κίνηση και θα κλειδώσει το πρωτάθλημα, παίρνοντας Καστίγιο. Με Ντιόγκο και Καστίγιο θα τρελαθεί το Καραϊσκάκη. Θα τρελάνουν κόσμο».

«Τον χρειάζεται ο Ντιόγκο»

Στο τέλος, εξήγησε τους λόγους που ο Ντιόγκο με τον Καστίγιο θα γίνουν ένα συγκλονιστικό δίδυμο: «Ο Ντιόγκο χρειάζεται δίπλα του έναν κυνηγό τεχνίτη και σούπερ γρήγορο, όπως είναι ο Καστίγιο. Ο ένας συμπληρώνει τα προσόντα του άλλου. Με το πάθος τους, την τεχνική και την ασύλληπτη ταχύτητα ο ένας, με το κορμί, τη δύναμη και την πείνα για γκολ ο άλλος, θα είναι θάνατος για τις άμυνες. Είτε απέναντι σε οργανωμένη άμυνα, είτε σε αντεπιθέσεις! Θα μπορεί να παίζει σε όλα τα μοτίβα ο Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται τον Καστίγιο, την τεχνική του πάνω στη κίνηση, αυτήν τη φοβερή ταχύτητα. Το κοντρόλ και την ντρίμπλα πάνω στην ταχύτητα που έχει ο Καστίγιο δεν τα έχει κανένας παίκτης στον Ολυμπιακό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: