Κυριακή, Σεπτεμβρίου 07, 2008

Τιάγκο Μότα: Έχω πρόταση από ΠΑΟ, μιλάω με Τεν Κάτε, Γκάμπριελ και Σόουζα


Πρόταση από τον Παναθηναϊκό έχει στα χέρια του ο Τιάγκο Μότα, ο 26χρονος μέσος που αγωνιζόταν μέχρι πριν λίγο καιρό με την φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Βραζιλιάνος χαφ, συμπληρώνοντας ότι έχει μιλήσει ήδη με τον Χενκ τεν Κάτε για το ενδεχόμενο να έρθει στη χώρα μας, όπως και με τους Γκάμπριελ και Σόουζα, παίκτες που ξέρει καλά από τη Βραζιλία.

Ο Μότα, που έμεινε ελεύθερος από την Ατλέτικο στις αρχές του καλοκαιριού (έχει το δικαίωμα της μεταγραφής σε ομάδα μέχρι τις 15 Σεπτέμβρη), κι είχε συνεργαστεί παλαιότερα με τον Τεν Κάτε στην Μπαρτσελόνα, δήλωσε στην εφημερίδα «Goal news»: «Γίνονται συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό. Έχω ήδη μιλήσει με τον Χενκ τεν Κάτε, με τον οποίο έχω άριστες σχέσεις από την περίοδο που ήμασταν μαζί στην Μπαρτσελόνα. Είναι σημαντικό ότι τον ξέρω και με ξέρει καλά», είπε αρχικά ο Βραζιλιάνος, για να συμπληρώσει: «Με έχουν προσεγγίσει άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Γνωρίζω επίσης ότι στον Παναθηναϊκό παίζουν από φέτος και οι Γκάμπριελ και Σόουζα. Τους ξέρω καλά από τη Βραζιλία και έχω ήδη μιλήσει μαζί τους», ήταν τα λόγια του Μότα, που έδειξε ότι γνωρίζει αρκετά σε σχέση με το «τριφύλλι».

«Πολύ καλή προοπτική»

Λίγο πριν τελειώσει τις (αποκαλυπτικές) δηλώσεις του, ο 26χρονος αμυντικός μέσος ανέφερε ότι η προοπτική του Παναθηναϊκού είναι πολύ καλή για την καριέρα του και μέσα στην εβδομάδα θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα: «Έχω στα χέρια μου μια πρόταση και θα την εξετάσω. Όπως κι αν έχει, το θέμα θα τελειώσει μέσα στην εβδομάδα. Ο Παναθηναϊκός, πάντως, είναι μια πολύ καλή προοπτική για την καριέρα μου και θα την εξετάσω με πολύ προσοχή».

Δεν επιβεβαιώνουν

Από την πλευρά της ΠΑΕ, δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση για το θέμα. Ο Μότα πρόσφατα απέτυχε να περάσει τα ιατρικά τεστ σε Πόρτσμουθ και Σαντατέρ, ενδεικτικό του πόσο τον έχουν επηρεάσει οι συχνοί τραυματισμοί του. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός έψαχνε για ένα συγκεκριμένο παίκτη, αριστεροπόδαρο σέντερ μπακ δηλαδή, κι όχι αμυντικό μέσο, με τον Μότα, όμως, να μπορεί να καλύψει κι αυτή θέση αν χρειαστεί.

Γενικά, στο σκεπτικό της «πράσινης» ΠΑΕ δεν υπάρχει σαν προοπτική η απόκτηση ενός παίκτη που δεν μπορεί να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς η λίστα μπορεί να διαφοροποιηθεί ξανά, τον Ιανουάριο. Ειδικά όταν αυτός ο παίκτης είναι της κλάσης του Μότα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: