Κυριακή, Σεπτεμβρίου 07, 2008

«Βλέπει» Νίνη η Σεβίλλη


Ο Σωτήρης Νίνης έχει βρεθεί κατά καιρούς στο στόχαστρο μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, ωστόσο, ο νεαρός άσος έχει ξεκαθαρίσει πως δεν σκέφτεται καθόλου το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό και να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Βέβαια, μπροστά σε μια καλή πρόταση, όλα μπορούν να συμβούν...

Δημοσιεύματα, λοιπόν, από Ιταλία και Ισπανία πρόσθεσαν χθες ακόμη ένα «μνηστήρα» στη λίστα των ομάδων που δείχνουν ενδιαφέρον για την απόκτηση του Νίνη. Ο λόγος για τη Σεβίλλη, η οποία, όπως υπογραμμίζεται στα εν λόγω δημοσιεύματα, έχει στη μεταγραφική της λίστα τον 18χρονο μέσο του «τριφυλλιού».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ομάδα της Ανδαλουσίας είχε στείλει παλιότερα σκάουτερ στην χώρα μας για να παρακολουθήσει εν δράση το νεαρό άσο, προκειμένου να έχουν μια ξεκάθαρη εικόνα για τον παίκτη. Ομως, αν οι Ισπανοί θελήσουν να κάνουν δικό τους τον Νίνη, τότε θα πρέπει να καταβάλουν το ποσό των 15 εκατ. ευρώ, μια και αυτή είναι η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του.

«Η Σεβίλλη έχει στα υπόψη της τον μέσο του Παναθηναϊκού, τον παρακολουθεί και δεν αποκλείεται να εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον παίκτη», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: