Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 01, 2008

Καραγκούνης : «Πιστέψτε μας..»


Μιλώντας στην Sentra FM στους 103,3 ο Καραγκούνης δήλωσε:

«Η ΑΕΚ έπαιζε με το σύστημα των αντεπιθέσεων. Αυτό εμείς το... πληρώσαμε σε μία ανύποπτη φάση. Το πρώτο της γκολ ήταν πολύ καλό. Η άλλη φάση που έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο ήταν εκείνη του πέναλτι, χωρίς αυτό ν' αποτελεί δικαιολογία για εμάς. Άλλο είναι να πηγαίνεις στ' αποδυτήρια με το 1-0 και άλλο με το 2-0.

Πάντα ένα ντέρμπι είναι ένα ντέρμπι. Δεν παίζει ρόλο σε ποιά αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η κάθε ομάδα. Εμείς προερχόμασταν από μεγάλη πρόκριση και η ΑΕΚ από έναν αποκλεισμό. Είμαστε όμως δύο μεγάλες ομάδες. Εμείς πήγαμε να παίξουμε το παιχνίδι μας αλλά δεν μας βγήκε. Κάποιες λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά. Εμείς δεν μπήκαμε με το πάθος που θέλαμε. Το πρώτο γκολ άλλαξε τις ισορροπίες ενώ καθοριστικό σημείο ήταν και το 2-0».

Στην συνέχεια αναφοράς του τόνισε πως «η ΑΕΚ έπαιξε πολύ καλά στην άμυνα. Ο Μπλάνκο ήταν πέντε μέτρα κάτω από την σέντρα. Εμείς δεν είχαμε τις κατάλληλες λύσεις απέναντι σε αυτήν την άμυνα. Δεν εκμεταλλευθήκαμε τα στήμενα. Πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι».

Αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι ο ΠΑΟ παράτησε το ματς μετά το 2-0: «Δε νομίζω ότι παρατήσαμε το παιχνίδι. Απλά δεν μας βγήκαν οι φάσεις. Δεν είχαμε την ουσία. Είχαμε μία ανούσια υπεροχή. Ήμασταν κοντά στην περιοχή της ΑΕΚ και προσπαθούσαμε. Σε καμία περίπτωση δεν μείναμε στην φάση του πέναλτι. Άλλο η φάση, άλλο η αντίδραση».

Ακόμη απευθυνόμενος στον κόσμο της ομάδας του επισήμανε: «όταν χάνεις ένα ματς το χάνει όλη η ομάδα. Δεν το χάνει ούτε η άμυνα, ούτε η επίθεση. Ποτέ δεν χάνεται μόνο από την άμυνα ή μόνο από την επίθεση ένα παιχνίδι. Χάσαμε ένα ντέρμπι. Δεν είναι ότι καλύτερο, όμως είναι ακόμη αρχή. Δεν σημαίνει πως χάσαμε την θετική μας αύρα. Έχουμε πετύχει μία μεγάλη πρόκριση. Έχουμε μεγάλα
παιχνίδια μπροστά μας. Έρχεται το ματς-γιορτή με την Ίντερ.

Ο κόσμος δεν πρέπει να χάνει την εμπιστοσύνη του στην ομάδα. Έχουμε νέο προπονητή. Θέλει τον χρόνο του. Δε νομίζω ότι μία ήττα σ' ένα ντέρμπι θα μας στοιχίσει τόσο
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: