Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 01, 2008

Κοντά στη Σαραγόσα ο Ραούλ Μπράβο


H Ρεάλ Σαραγόσα θα αποτελέσει εκτός απροόπτου τον επόμενο σταθμό στην ποδοσφαιρική καριέρα του Ραούλ Μπράβο.

Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν μέσα στην ημέρα. Ο Ραούλ Μπράβο γνωρίζει καλά το ισπανικό ποδόσφαιρο, έχοντας 135 συμμετοχές, ενώ η Σαραγόσα βρίσκεται κοντά στη γενέτειρα του (Βαλένθια).

Σημειώνεται πάντως ότι η Σαραγόσα δεν προτίθεται να αποκτήσει τον Ραούλ Μπράβο με ελεύθερη μετεγγραφή αλλά με την μορφή δανεισμού

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2:58

Σε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση του Ολυμπιακού βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Ραούλ Μπράβο, για να βρεθεί μια φόρμουλα και να μείνει ελεύθερος. Ο Ισπανός αμυντικός είναι διατεθειμένος να "σπάσει" το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους», όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, όμως, μόνο αν είναι... ιδιαίτερα παχυλή η αποζημίωση θα πει το «ναι» για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Δεν πρόκειται, βέβαια, να ψάξει πολύ. Ο 27χρονος μπακ είναι κοντά σε συμφωνία με την Λα Κορούνια, που δεν προτίθεται να δώσει χρήματα για να του σπάσει το συμβόλαιο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες, ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μπράβο είχαν επιδείξει οι Χετάφε και Σαραγόσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: