Σάββατο, Σεπτεμβρίου 20, 2008

Νοκ άουτ «Τζόλε» και Λεονάρντο


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προετοιμασία του Ολυμπιακού, για την αυριανή αναμέτρηση (19:00) με τον Πανσερραϊκό, στο Καραϊσκάκη. Τζόρτζεβιτς και Λεονάρντο αποχώρησαν από την προπόνηση με προβλήματα τραυματισμών και αποκλείστηκαν από την αποστολή.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είχε ξεπεράσει τις τελευταίες μέρες το πρόβλημα μηνίσκου στο δεξιό γόνατο και προπονούταν κανονικά. Σήμερα, όμως, αποχώρησε, λόγω τενοντίτιδας ημιτενοντώδους τένοντα στο ίδιο γόνατο. Ξεκίνησε θεραπεία και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί τα προσεχή 24ωρα.

Αναφορικά με τον Λεονάρντο δεν «έβγαλε» και αυτός όλο το πρόγραμμα, καθώς υπέστη τράβηγμα στο δεξιό μηριαίο δικέφαλο. Τη Δευτέρα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού και η χρονική διάρκεια της απουσίας του.
Εκτός Γκαλίτσιος και Μπράβο

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τους 18 παίκτες, για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Εκτός έμειναν και οι Γκαλίτσιος, Ραούλ Μπράβο παρότι στη χθεσινή προπόνηση, ο Ισπανός είχε δείξει να τους υπολογίζει για την αυριανή αναμέτρηση.

Η αποστολή των «ερυθρολεύκων»: Νικοπολίδης, Κόβατς, Πάντος, Τοροσίδης, 'Αντζας, Ζεβλάκοφ, Αβρ.Παπαδόπουλος, Ντομί, Πατσατζόγλου, Στολτίδης, Ντουντού, 'Οσκαρ, Λέτο, Ντιόγκο, Κοβάσεβιτς, Μπελούτσι, Γκαλέτι και Μήτρογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: