Σάββατο, Σεπτεμβρίου 20, 2008

Τεν Κάτε: Ποιος Παναθηναϊκός; Η Μαντόνα...


OI ΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Ήταν μια συναρπαστική εβδομάδα για τον Παναθηναϊκό», είπε μεταξύ άλλων ο Τεν Κάτε συνυπολογίζοντας και τα όσα συνέβησαν στο ματς της Τρίτης με την Ίντερ. Όσο για το αποψινό παιχνίδι: «Στο πρώτο ημίχρονο χαρίσαμε ένα γκολ και θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει τέσσερα. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε δύο καθαρές ευκαιρίες για να σκοράρουμε ξανά για να προσθέσουμε και μία τρίτη, την φάση του Κλέιτον που δεν ήταν οφσάιντ γιατί ήμουν μπροστά. Ο Ζιλμπέρτο είχε μια κλασική ευκαιρία στο τέλος και θα μπορούσε να τελειώσει εκεί το παιχνίδι....

Γνώριζα ότι θα αντιμετωπίζαμε μια καλή ομάδα που υποστηρίζεται από ένα φανατικό κοινό. Κάναμε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο μετά το πρώτο 15λεπτο, χαρίσαμε ένα γκολ στον Άρη και δεν θέλω στο μέλλον επαναλάβουμε τέτοια δώρα. Θα έπρεπε να σκοράρουμε κι άλλα γκολ στο πρώτο μέρος. Σαλπιγγίδης και Βύντρα έπρεπε να βάλουν τα γκολ στις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν. Στο δεύτερο ημίχρονο και η κούραση έπαιξε τον ρόλο της. Ο Άρης με την επίμονη υποστήριξη του κόσμου πίεσε, ενώ η δική μας δουλειά ήταν να είμαστε πιο υπομονετικοί, αλλά θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα κάποια πράγματα.. ».

Ο Ολλανδός τεχνικός ρωτήθηκε και για το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Γιάννη Γκούμα αλλά δεν θέλησε να δώσει συνέχεια. «Θα έπρεπε να με ρωτήσετε πριν τρεις μέρες για τον Γκούμα. Τι με ρωτάτε τώρα; Γράφτηκαν ανακρίβειες για αυτό το θέμα...», σχολίασε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Στην συνέχεια επιστράτευσε το... γνωστό του χιούμορ, αναφερόμενος στην αναβολή του αγώνα με τον Εργοτέλη για τις 29 του μηνός ελέω... Μαντόνα. «Φυσικά και θα προτιμούσαμε να είχαμε αγώνα (σ.σ το επόμενο σαββατοκύριακο) αλλά όπως φαίνεται η Μαντόνα είναι μεγαλύτερο μέγεθος από τον Παναθηναϊκό...».

Καλά λόγια είχε και για τον Σιμάο Μάτε Τζούνιορ για τον οποίο σχολίασε πως «είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτόν. Προσφέρει ταχύτητα πίσω και είναι σημαντικό για μας... Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση των αμυντικών μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: