Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 29, 2008

Μπαγεβιτς:«Παραμένω ΑΕΚτζής»


Το «κιτρινόμαυρο» παρελθόν του στην ΑΕΚ θυμήθηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς σε συνέντευξη. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός, σχολίασε τα του ελληνικού ποδοσφαίρου, το ντέρμπι Ολυμπιακού-ΑΕΚ αλλά και τα σενάρια που τον ήθελαν αντικαταστάτη του Ρεχάγκελ πριν ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ΕΠΟ. Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9.84» δήλωσε μεταξύ άλλων ότι παραμένει «ΑΕΚτζής και επαγγελματίας», ενώ για την αμέσως προηγούμενη ομάδα του, τον Άρη, είπε ότι «είναι πάρα πολύ καλή».

Αναλυτικά, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είπε:

Για τις μεταγραφές: «Πολλές Ελληνικές ομάδες έκαναν καλές μετεγγραφές. Η αλήθεια είναι ότι ακόμη είναι αρχή γι’ αυτό και δεν μπορούμε να έχουμε σωστή εικόνα και να πούμε ότι κάποια από αυτές ξεχωρίζει. Απλά μερικές ομάδες ξεκίνησαν πολύ καλά. Ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ προς το παρόν. Περιμένουμε να δούμε με τον χρόνο τι θα γίνει με τις άλλες ομάδες».
Για τις τωρινές του ασχολίες: «Εγώ αυτή τη στιγμή είμαι σπίτι με την οικογένειά μου. Έχω ορισμένες δουλειές, τρεξίματα. Πάω και στην πατρίδα μου. Κάνω ταξίδια με την γυναίκα μου. Αυτά. Προτάσεις είχα όμως δεν μπορώ να μιλήσω αυτή τη στιγμή».

Για τον Άρη: «Ο Άρης αξίζει κάτι περισσότερο γιατί είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα».

Για το επερχόμενο ντέρμπι Ολυμπιακού - ΑΕΚ: «Σε αυτό το παιχνίδι κάποιο προβάδισμα έχει ο Ολυμπιακός γιατί παίζει στο σπίτι του στο Καραϊσκάκη. Ξεκίνησε καλά. Πρέπει βέβαια να δούμε ποιοι παίκτες θα παίξουν και ποιες θα είναι οι απουσίες. Περιμένω βάσει μετεγγραφών και προετοιμασίας να δω ένα καλό παιχνίδι».

Για τα σενάρια που τον ήθελαν αντικαταστάτη του Ότο Ρεχάγκελ: «Μαζί μου δεν έχει μιλήσει κανείς. Ούτε χρειάστηκε να μιλήσει. Η εθνική ομάδα έχει προπονητή και καλό προπονητή. Ξέρουμε τι έχει πετύχει με την εθνική μας ομάδα. Έχει ξεκινήσει πάρα πολύ καλά αυτή τη στιγμή και περιμένουμε να περάσει η εθνική μας στο παγκόσμιο κύπελλο».

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ΑΕΚ: «Δεν το συζητάω πια. Είμαι ΑΕΚτζής. Αυτό δεν το έκρυψα ποτέ. Άλλο ποια ομάδα υποστηρίζεις και άλλο σε ποια ομάδα δουλεύεις».

Για την μέχρι τώρα εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο ξεκίνησε πολύ καλά αυτή την χρονιά. Έχουν αλλάξει ορισμένα πράγματα. Έχουμε και καινούργιους παίκτες και ξένους και πολύ καλούς και ονόματα μεγάλα».
Για την απόφαση του Ντέμη Νικολαϊδη να αποχωρήσει από την προεδρία της ΑΕΚ στο τέλος της σεζόν: «Δεν μπορώ να κρίνω ούτε θέλω να το συζητάω. Είναι δικό του πρόβλημα. Αυτός ξέρει τους λόγους που το αποφάσισε. Δεν έχω να πω τίποτα για το θέμα».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ανάξιο σχολιασμού το άρθρο...Απορώ γιατί μπήκατε στον κόπο να αναρτήσετε τέτοιες σαχλαμάρες...Άκου ΑΕΚτζής ο 'σερβοέλληνας'..
Και παρεμπίπτοντος δεν είμαι ΑΕΚ. ΛΑΡΙΣΑ είμαι αλλά δεν αντέχονται ποια οι αηδίες στο ελληνικό ποδόσφαιρο.