Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 29, 2008

H αποστολή του ΠΑΟ στην Κύπρο !


Δύο μίνι εκπλήξεις επεφύλασσε ο Χενκ Τεν Κάτε αναφορικά με την αποστολή που ανακοίνωσε για τη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ανόρθωση την προσεχή Τετάρτη. Η αποστολή του Παναθηναϊκού «πετάει» την Τρίτη για Κύπρο.

Ο Ολλανδός τεχνικός άφησε εκτός τους Μίκαελ Νίλσον και Άντε Ρουκάβινα, με τον δεύτερο να θεωρείται -προφανώς- ανέτοιμος, αφού προέρχεται από τραυματισμό. Από την άλλη, ο Σουηδός παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε βασικός στο πρώτο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Ίντερ, έμεινε για δεύτερη σερί φορά (σ.σ. προηγήθηκε το παιχνίδι με τον Άρη) εκτός αποστολής.

Επίσης, δεν υπολογίζονται οι Καραγκούνης, Λεοντίου, Μάντζιος, Μελίσσης, Παπαδόπουλος και Σιόντης. Ωστόσο, ο «Κάρα» θα ακολουθήσει την «πράσινη» αποστολή στην Κύπρο, προκειμένου, ως αρχηγός που είναι, να ντοπάρει ψυχολογικά τους συμπαίκτες του για να πάρουν το «διπλό». Αντίθετα, επέστρεψε ο Γιάννης Γκούμας, που είχε αποκλειστεί από το ματς του Κλεάνθης Βικελίδης.

Προληπτικά ατομικό ο Μουν

Στην τελευταία προπόνηση, που έγινε επί αθηναϊκού εδάφους (την Τρίτη το πρωί αναχωρεί η αποστολή), ο Μπράις Μουν ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους, αφού είχε ένα χτύπημα στο μικρό δάκτυλο του ποδιού. Ατομικό έκαναν και οι Λεοντίου, Μάντζιος και Καραγκούνης.
Η 20μελής αποστολή: Γκαλίνοβιτς, Τζόρβας, Μουν, Σαριέγκι, Γκούμας, Γκάμπριελ, Σιμάο, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Παντίδος, Μάτος, Νίνης, Κλέιτον, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Χριστοδουλόπουλος, Τζιόλης, Ίβανσιτς, Σόουζα, Σαλπιγγίδης, Πετρόπουλος.

Το πρόγραμμα με Ανόρθωση

Η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του προπονητή Χενκ Τεν Κάτε θα γίνει την Τρίτη 30/9 στις 18.00 στο στάδιο Γ.Σ.Π. της Λευκωσίας και η τελευταία προπόνηση των «πρασίνων» θα ξεκινήσει στο ίδιο μέρος μισή ώρα αργότερα.

Η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Ανόρθωσης Τιμούρ Κετσπάγια θα γίνει την Τρίτη 30/9 στις 15.00 στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα, ενώ η προπόνηση των γηπεδούχων θα γίνει και πάλι στο Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: