Σάββατο, Σεπτεμβρίου 13, 2008

Πέντερσεν: "Ανώτερος ο Ολυμπιακός"


Την ανωτερότητα του Ολυμπιακού αναγνωρίζουν με δηλώσεις του οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία της Νόρτζελαντ λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση των δύο ομάδων για το κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Ο 20χρονος επιθετικός της Δανέζικης ομάδας Νίκλας Πέντερσεν με δηλώσεις του στην εφημερίδα το "Φως", χαρακτήρισε φαβορί τον Ολυμπιακό και δηλώνει εντυπωσιασμένος από τα όσα έχει ακούσει για την ατμόσφαιρα των "ερυθρόλευκων" οπαδών στο Καραϊσκάκη.

"Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ. Αποκλείστηκε από τους ομίλους και αναζητά το καλύτερο στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Το φαβορί είναι ο Ολυμπιακός αλλά εμείς θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν ώστε να παρουσιάσουμε ένα δυνατό σύνολο και να δημιουργήσουμε προβλήματα στον αντίπαλο. Γνωρίζω τις δυσκολίες της αναμέτρησης και το μόνο που σκεφτόαμστε είναι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

Έχω ακούσει ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού δημιουργούν μία φανταστική ατμόσφαιρα. Η Ελλάδα είναι μία πανέμορφη χώρα και ελπίζω να ζήσουμε ανεπανάληπτες στιγμές στο Καραϊσκάκη".

Φαβορί χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό και ο τεχνικός της Νόρτζελαντ Μόρτεν Βίγκχορστ με δηλώσεις του σε Δανέζικη εφημερίδα: "Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί στον μεταξύ μας αγώνα. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι και ότι γίνει. Αν το καταφέρουμε αυτό και συνοδευτεί με καλό αποτέλεσμα τότε στην ρεβανς όλα μπορούν να συμβούν.

Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα με Ευρωπαϊκές εμπειρίες σε υψηλό επίπεδο. Τα πράγματα δεν θα είναι όπως με την Κουίν οφ Σάουθ. Ο Ολυμπιακός είναι ποιοτική ομάδα, όμως σε καλή μας ημέρα μπορούμε να τους κερδίσουμε.
Οι παίκτες του Ολυμπιακού παίζουν ποιοτικό ποδόσφαιρο και έχουν έναν σπουδαίο προπονητή που έχει πάει τελικό Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: