Σάββατο, Σεπτεμβρίου 13, 2008

Ολυμπιακός : Και ο βραζιλιάνικος Τύπος για Ντιόγκο: «Το πέρασμά του από την Ελλάδα


Για τον ενδιαφέρον της Ίντερ να εντάξει στο δυναμικό της τον Ντιόγκο κάνει λόγο και ο Τύπος της Βραζιλίας. Μετά τους Ιταλούς και οι δημοσιογράφοι στη χώρα του καφέ ασχολήθηκαν με την περίπτωση να μετακομίσει στους «νερατζούρι» ο νεαρός φορ, με τον Ολυμπιακό να ζητά 40 εκ. ευρώ για την παραχώρησή του, σύμφωνα με την αθλητική ιστοσελίδα «Fanaticios de Futbol»!

«Terra»: «Ο Ντιόγκο έχει κινήσει το ενδιαφέρον της Ίντερ. Δεν πρόλαβε να φύγει από τη Βραζιλία για χάρη του Ολυμπιακού και ήδη βρίσκεται στο στόχαστρό της».

«Gazetaesportiva»: «Αν και δεν έχει καιρό που βρίσκεται στην Ελλάδα ο Ντιόγκο, δεν αποκλείεται σύντομα να βρεθεί στην Ιταλία και την Ίντερ»
«Fanaticos de Futbol»: «Το πέρασμα του Ντιόγκο από την Ελλάδα μπορεί να είναι σύντομο. Ήδη ο πρώην παίκτης της Πορτουγκέζα βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Ίντερ. Η ελληνική ομάδα τον απέκτησε με 10 εκ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα και τώρα ο 21χρονος φορ μπορεί να στοιχίσει 40 εκ. ευρώ στην Ίντερ! Αν και οι Ιταλοί, θα προσπαθήσουν να ρίξουν την τιμή του».

Επίσημα στον Ολυμπιακό, πάντως, δείχνουν να αδιαφορούν για όσα λέγονται ή γράφονται. Αναφέρουν, μάλιστα, ότι δεν υπάρχει καμία ειδοποίηση της Ίντερ σχετικά με τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημερες, ότι θα παρακολουθήσει από κοντά άνθρωπος της ομάδας τον Ντιόγκο, σε αγώνα πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: