Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 12, 2008

Η αποστολή της ΑΕΚ ενόψει Τούμπας. Την τελευταία στιγμή η απόφαση για ενδεκάδα


Ακόμα δεν έχει αποφασίσει για το σχήμα και τους παίκτες που θα παρατάξει στην Τούμπα την Κυριακή το απόγευμα ο Γιώργος Δώνης. Ή καλύτερα, μπορεί να έχει αποφασίσει, αλλά δεν δείχνει τα πλάνα του, ούτε τα φανερώνει στους παίκτες του. Μπορεί ο Έλληνας τεχνικός να είπε την Πέμπτη ότι δεν αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές, ωστόσο αν γίνει μία δεν αποκλείεται αυτή να φορά στον Τζιμπούρ και όχι τον Πελετιέρι!

Το μόνο στο οποίο φαίνεται ότι έχει καταλήξει ο προπονητής της Ένωσης είναι το σύστημα που θα παίξει η ομάδα του και δεν είναι άλλο από το 4-3-3. Αν συνυπολογίσουμε και τα λόγια του Δώνη πως Τζιμπούρ και Πελετιέρι δεν είναι απόλυτα έτοιμοι, αλλά πρόσθεσε ότι βρίσκονται σε καλό επίπεδο. Κάτι που σημαίνει ότι είναι πιο εύκολο να ξεκινήσει βασικός ο Τζιμπούρ, που αγωνίζεται στην επίθεση, παρά ο Πελετιέρι, ο οποίος αγωνίζεται στον απόλυτα νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ατομικό ο Κυργιάκος και η αποστολή

Στα της προπόνησης, ο Κυργιάκος ακολούθησε προληπτικά ατομικό πρόγραμμα, γιατί έχει δεχθεί κλωτσιά στο παιχνίδι της Εθνικής. Από την πλευρά του, ο Χετεμάι εντάχθηκε στο πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας, ενώ ο Ζορμπάς προληπτικά ακολούθησε ατομικό λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο και έμεινε εκτός αποστολής για το ματς της Τούμπας.

Ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε από την Παρασκευή την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο και η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά, η αποστολή: Σάχα, Μάχο, Καφές, Ράμος, Μαϊστόροβιτς, Κυργιάκος, Αλεξόπουλος, Χουανφράν, Πελετιέρι, Γεωργέας, Μπασινάς, Πλιάτσικας, Ρίκκα, Σκόκο, Λαγός, Κουτρομάνος, Εντίνιο, Παυλής Τζιμπούρ, Μπλάνκο.

Το Σάββατο είναι προγραμματισμένη μία ακόμα προπόνηση επί αθηναϊκού εδάφους στις 12.45 και αμέσως μετά οι «κιτρινόμαυροι» θα «πετάξουν» για Θεσσαλονίκη. Εκτός αποστολής έμειναν οι Άλβες, Ενσαλίβα, Μαντούκα, Μπερνς, Ζορμπάς, Χετεμάι, Γκέντσογλου, Ταχτσίδης (οι 2 τελευταίοι πήγαν στη Νέων).

Δεν υπάρχουν σχόλια: