Τρίτη, Σεπτεμβρίου 02, 2008

Αντωνίου: Η ομάδα χρειάζεται χρόνο, αν κάναμε λάθη θα φανεί και θα το παραδεχτούμε


Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Sentra Fm, o Κώστας Αντωνίου είπε :

«Δεν αιφνιδιάστηκα από την κακή εμφάνιση, αλλά από τον τρόπο που ήρθε. Υπάρχουν πολύ μεγάλες προσδοκίες για τον Παναθηναϊκό, από τη στιγμή όμως που έχει έρθει ένας νέος προπονητής, πολλοί καινούριοι παίκτες η ομάδα χρειάζεται χρόνο για να δεθεί. Παρ όλα αυτά, η μέχρι τώρα πορεία του Παναθηναϊκού είναι καλή»

Για να συνεχίσει: «Καταφέραμε να προκριθούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και ίσως έπειτα από αυτό να χαλαρώσαμε. Δεν μπορείς να βγάλεις όμως συμπέρασμα από ένα μόνο παιχνίδι. Εξάλλου η κατοχή της μπάλας ήταν με το μέρος μας και το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε ήταν μια κακιά στιγμή».

«Μπορεί να λειτουργήσει θετικά η ήττα. Να προσγειωθούμε. Εξάλλου δεν τελειώνει το πρωτάθλημα με ένα χαμένο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Η λογική των μεταγραφών ήταν να προσθέσουμε στην ομάδα ποιότητα και ταχύτητα. Προσθήκες εμπείρων παικτών, αλλά και νέων με φιλοδοξία».

Σχετικά με την ενίσχυση ο παλαίμαχος άσος του συλλόγου, είπε: «Συζητάω με τον προπονητή και έχουμε καταλήξει να κάνουμε ποιοτικές μεταγραφές. Δεν έχουμε εμμονή στη θέση του αμυντικού. Θα φανεί στο τέλος αν έχουμε κάνει κάποιο λάθος. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μαθηματικά. Πολλές φορές μια προσθήκη, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Να χαθούν οι ισορροπίες. Ας περιμένουμε. Μην βάζουμε τόση πίεση. Αν κάνουμε λάθος θα το παραδεχτούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: