Τρίτη, Σεπτεμβρίου 02, 2008

Τσέλσι ονειρεύονται να κάνουν την Μάντσεστερ Σίτι οι εξ Αραβίας νέοι ιδιοκτήτες


Σε νέα εποχή έχει μπει πλέον η Μάντσεστερ Σίτι μετά την ανάληψη του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από την Αμπού Ντάμπι Γιουνάιτεντ Γκρουπ (ADUG). Μάλιστα τα νέα αφεντικά του αγγλικού συλλόγου θέλησαν να δείξουν από νωρίς τις προθέσεις τους με τη μεταγραφή του Ρομπίνιο από τη Ρεάλ έναντι 40 εκατομμυρίων ευρώ.

Πέραν όμως από τις εντυπωσιακές μεταγραφές ο πρόεδρος της εταιρίας, Σουλεϊμάν Αλ-Φαχίμ ονειρεύεται μεγάλες διακρίσεις για την ομάδα του Μάντσεστερ με την κατάκτηση πολλών τίτλων, παρομοιάζοντας παράλληλα τους "πολίτες" με την Τσέλσι του Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

"Νομίζω ότι θα είναι το ίδιο με την Τσέλσι. Θέλουμε να δούμε τη Μάντσεστερ Σίτι να παλεύει για τρόπαια σε κάθε διοργάνωση" τόνισε αρχικά ο Αλ Φαχίμ, ενώ συνέχισε λέγοντας: "Στόχος μας δεν είναι η Σίτι να διεκδικεί τίτλους μόνο στην Αγγλία, αλλά και στο Champions League. Θέλουμε από την ομάδα να κυνηγάει κάθε διαθέσιμο τρόπαιο".

"Η κατάληψη μιας θέσης που οδηγεί στο Champions League θα είναι ένα μεγάλο άλμα σε σχέση με την τελευταία σεζόν. Είμαστε έτοιμοι να καθίσουμε με τον προπονητή, να μάθουμε τους παίκτες που θέλει και να φέρουμε τους σωστούς ποδοσφαιριστές στην ομάδα. Η φετινή χρονιά θα θέλαμε να είναι πολύ καλύτερη από την τελευταία και διψάμε για τρόπαια την επόμενη σεζόν".

Τέλος ο Αλ Φέχιμ θέλοντας να δώσει ένα μήνυμα στους φιλάθλους της αγγλικής ομάδας τόνισε χαρακτηριστικά: "Δίνουμε την υπόσχεση μας ότι ήμαστε εδώ για να στηρίξουμε το σύλλογο και να καταστήσουμε τη Μάντσεστερ Σίτι ανταγωνιστική για την κατάκτηση τροπαίων στο πιο υψηλό επίπεδο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: