Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 22, 2008

Σκάνδαλο με ιερόδουλη για Κ. Ρονάλντο


Σε νέα μπλεξίματα φαίνεται πως μπαίνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο αφού σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της News Of The World το νέο του φλέρτ που ακούει στο όνομα Φερνάντα είναι ιερόδουλη, κάτι που φυσικά δεν το γνώριζε ο ίδιος ο οποίος μάλιστα φέρεται να είναι ερωτευμένος μαζί της!!

Μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να είναι μόλις 23 ετών όμως η προσωπική του ζωή φαίνεται πως έχει περάσει από πολλά στάδια, αφού οι γυναίκες που έχουν περάσει από το πλευρό του έχουν απασχολήσει ουκ ο λίγες φορές τα φώτα της δημοσιότητας.

Την αποκάλυψη όμως της News Of The World σίγουρα δεν την περίμενε ούτε και ο ίδιος αφού όπως αναφέρεται ένα παλιό φλερτ του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή, που ακόμα έχει επαφές μαζί της, είναι ιερόδουλη η ποία μάλιστα είναι και χρήστης ναρκωτικών ουσιών.

Στο δημοσίευμα μιλάει μια "συνάδελφος" της Φερνάντα η οποία της έκλεινε δουλειές στο παρελθόν, μάλιστα όπως ισχυρίζεται η 26χρονη κοπέλα είναι ερωτευμένη με τον Ρονάλντο αφού οι "συναντήσεις" τους είναι αρκετές τα τελευταία χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί με το δημοσίευμα υπάρχει και βίντεο που παρουσιάζει την Φερνάντα να πηγαίνει με μια φίλη της σε ένα "επαγγελματικό" ραντεβού, φέρνοντας μαζί της μια σοβαρή ποσότητα κοκαΐνης που έχουν σκοπό να καταναλώσουν κατά την διάρκεια του ραντεβού.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος δεν έχει ιδέα για το ποιόν της κοπέλας, την έχει συστήσει στο παρελθόν τόσο στους συμπαίκτες του όσο και στον Άλεξ Φέργκιουσον σαν μια πολύ καλή του φίλη!

Μάλιστα η κοπέλα είχε βρεθεί και στο πάρτι που είχε διοργανώσει ο σύλλογος για την κατάκτηση της περσινής Πρέμιερ Λιγκ, με αρκετούς συμπαίκτες του Ρονάλντο να ακούγετε ότι έκανα διάφορα όργια που είχαν σαν αποτέλεσμα την έκρηξη του Άλεξ Φέρκιουσον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: