Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 22, 2008

Έσπασε το... ρόδι η Μίλαν


Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές, με αντιπάλους τις Μπολόνια (1-2 εντός) και Τζένοα (0-2 εκτός), η Μίλαν "ξέσπασε" πάνω στη Λάτσιο, την οποία και φιλοδώρησε με τέσσερα τέρματα (4-1) στο "Σαν Σίρο", στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική του φετινού Καμπιονάτο.

Το σκορ για τους "ροσονέρι" άνοιξε ο Ζέεντορφ στο 8', ο οποίος ευνοήθηκε από τις κόντρες και "κεραυνοβόλησε" μέσα από την περιοχή τον Καρίσο, ενώ η "απάντηση" από την ομάδα της "αιώνιας πόλης" ήρθε στο 25' με όμορφο αριστερό πλασέ του Ζαράτε, ο οποίος σημείωσε το τέταρτο τέρμα του σε τρεις μόλις παρουσίες του στη Serie A.

Η Μίλαν πάντως ήταν αποφασισμένη να βγει από την... κρίση στην οποία είχε περιέλθει και πήρε εκ νέου προβάδισμα πριν συμπληρωθεί το πρώτο μέρος, έχοντας μάλιστα έναν απρόσμενο... ήρωα, τον (δεξιό της μπακ) Τζανλούκα Τζαμπρότα.

Ο πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα ήταν σε απόσταση 35 μέτρων από την εστία και φαινόταν πως θα πραγματοποιήσει σέντρα, όμως αυτός επέλεξε να εξαπολύσει ένα εκπληκτικό σουτ-οβίδα, το οποίο έφυγε με ταχύτητα 103 χλμ από τα πόδια του (!) για να καρφωθεί στον ουρανό των διχτύων του γκολκίπερ των "λατσιάλι".

Ο Πάτο έκανε το 3-1 με κοντινή κεφαλιά στο 51' (σκόραρε για δεύτερο σερί ματς καθώς είχε πετύχει γκολ με εκτέλεση φάουλ και κόντρα στη Ζυρίχη μεσοβδόμαδα), ενώ ο Κακά έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην επιτυχία της ομάδας του, με ασύλληπτό σουτ από 25 μέτρα (4-1).

Ο Ροναλντίνιο πέρασε στο 71' στη θέση του συμπατριώτη του Πάτο, μέσα σε αποθέωση από τους φίλους των γηπεδούχων, ενώ στις καθυστερήσεις είχε την ευκαιρία να βάλει αυτός το "κερασάκι στην τούρτα", με το σουτ του όμως να βρίσκει στον Σιβίλια και να καταλήγει στο δοκάρι.

TA ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: