Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 10, 2008

Σε ρυθμούς Ξάνθης κινούνται στο λιμάνι


Από αύριο, η προετοιμασία των πρωταθλητών θα μπει στη τελική της ευθεία, καθώς στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού θα τεθούν και οι διεθνείς Τοροσίδης, Πατσατζόγλου, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ζεβλάκοφ και Σίσιτς. Ήδη στου Ρέντη επέστρεψαν σήμερα οι διεθνείς με την Ελπίδων Μήτρογλου και Γιάννης Παπαδόπουλος.

Επιπλέον, οι Στολτίδης, Άντζας και Λεονάρντο είναι πανέτοιμοι και έτσι το μοναδικό πρόβλημα αφορά τον τραυματισμό του Τζόρτζεβιτς. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ανεβάζει ρυθμό ωστόσο, στόχος του να είναι προλάβει την αναμέτρηση της Τρίτης με τη Νόρτζελαντ. Αύριο και μεθαύριο λοιπόν, στις δύο τελευταίες προπονήσεις ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» θα ανοίξει τα χαρτιά του για την ενδεκάδα.

Μόνο νίκη

Ο Βαλβέρδε ξέρει πως ο Ολυμπιακός έχει δυσκολευτεί στην Ξάνθη στο παρελθόν και γνωρίζει πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει καλά για να πάρει τη νίκη. Αυτός είναι άλλωστε και ο μοναδικός στόχος, αφού οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κάνουν το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα και να πάνε με καλή ψυχολογία στη Δανία, για το πρώτο ματς με τη Νόρτζελαντ.
Με κόσμο
Στο πλευρό των «ερυθρολεύκων» στα Πηγάδια θα βρίσκονται και 1.000 φίλοι της ομάδας. Η Ξάνθη διέθεσε το συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων στους Πειραιώτες και ο κόσμος θα δώσει δυναμικό παρών για μια ακόμη σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: