Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 29, 2008

Ο ΜΠΡΑΑΜΧΑΡ ΣΤΟ ΑΝΟΡΘΩΣΗ-ΠΑΟ: Ο διαιτητής που... πανηγυρίζει! (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο 42χρονος (13/10/1966) Ολλανδός διαιτητής Ερικ Μπράαμχαρ θα διευθύνει το παιχνίδι της Ανόρθωσης με τον Παναθηναϊκό για την 2η αγωνιστική του Champions League, την Τετάρτη στο ΓΣΠ.Το όνομα του Έρικ Μπράαμχαρ έγινε διεθνώς γνωστό τον Μάρτιο του 2007 όταν φάνηκε να πανηγυρίζει γκολ του Άγιαξ στο 5-1 με αντίπαλο την ΑΪντχόφεν!

Ο Ολλανδός ρέφερι τη στιγμή που επιτεύχθηκε το πέμπτο γκολ του "Αίαντα" από τον Κένεθ Πέρεζ, με χαρακτηριστική κίνηση του χεριού φάνηκε να... χαίρεται το τέρμα! Η συγκεκριμένη κίνηση του Μπράαμχαρ έκανε το γύρο του κόσμου ενώ μετά το παιχνίδι ο τότε τεχνικός της PSV, Ρόναλντ Κούμαν, ήταν έξω φρενών με την... ξεκάθαρη τοποθέτηση των αισθημάτων του διαιτητή!

Από την πλευρά του ο Μπράαμχαρ παραδέχτηκε ότι πανηγύρισε το γκολ του Άγιαξ, όχι γιατί είναι οπαδός της ομάδας αλλά επειδή πήρε τη σωστή απόφαση στη συγκεκριμένη φάση. Χαρακτηριστική είναι η περιγραφή της φάσης από τον ίδιο: "Ασφαλώς και χάρηκα όταν σκόραρε ο Άγιαξ. Μάλιστα ήμουν ενθουσιασμένος! Αυτό λόγω του τρόπου που επιτεύχθηκε το γκολ. Έγινε φάουλ στον Τομ Ντε Μουλ (μέσο του Άγιαξ) όμως αποφάσισα να αφήσω το πλεονέκτημα και αμέσως μετά σημειώθηκε γκολ. Αυτό απέδειξε ότι πήρα τη σωστή απόφαση και γι’ αυτό πανηγύρισα, αφού ήμουν ευχαριστημένος με τον εαυτό μου. Είναι τόσο κακό αυτό;".



Δεν υπάρχουν σχόλια: