Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 29, 2008

Χαμόγελα για Ντουντού, Σε φουλ ρυθμούς Τζόλε, Ντομί - Ατομικό ο Γκαλέτι


Χαμόγελα για Ντουντού

Ευχάριστα ήταν τα νέα από την εξέταση του Ντουντού. Ο Βραζιλιάνος άσος υποβλήθηκε την Δευτέρα το πρωί, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, σε υπερηχογραφικό έλεγχο, ο οποίος ήταν αρνητικός, κάτι που σημαίνει πως δεν είναι υπέστη τράβηγμα.

Ο διεθνής μέσος συνέχισε θεραπεία για την σύσπαση στον αριστερό μηριαίο δικέφαλο και γίνεται αγώνας δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο "Καραϊσκάκη".

Σε φουλ ρυθμούς Τζόλε, Ντομί - Ατομικό ο Γκαλέτι

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε σ' ότι αφορά τους Τζόρτζεβιτς, Ντομί και Ραούλ Μπράβο καθώς πήραν μέρος κανονικά στην προπόνηση που ξεκίνησε στην 10:30 και υπολογίζονται για το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο "Καραϊσκάκη".

Αντίθετα, ο Γκαλέτι ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο, ενώ ο Πατσατζόγλου που ταλαιπωρείται από ίωση, εξετάστηκε από τον γιατρό ο οποίος του χορήγησε φαρμακευτική αγωγή και στη συνέχεια αποχώρησε για το σπίτι του.

Ο Λεονάρντο ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο και την Τρίτη αναμένεται να μπει στο πρόγραμμα της ομάδας.

Την Τρίτη οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα προπονηθούν στις 10:30, ενώ πριν από την προπόνηση (09:50) θα κάνει δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου ο Ερνέστο Βαλβέρε.

Αξίζει να σημειωθεί πως η προπόνηση θα είναι ανοικτή για τα Μ.Μ.Ε. για διάστημα 15 λεπτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: