Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 10, 2008

ΑΕΚ: «Χρυσάφι» για τίτλο!


Τρία εκ. ευρώ είναι έτοιμη να προσφέρει η ΠΑΕ ΑΕΚ στους ποδοσφαιριστές της, ως πριμ, στην περίπτωση που κατακτήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή! Η διοίκηση της Ένωσης επιθυμεί, και το δείχνει με τον πιο σαφή τρόπο, να επιστρέψει η ομάδα στην κορυφή έπειτα από 14 ολόκληρα χρόνια, στρώνοντας «χρυσάφι» στα πόδια των παικτών της, για να το πετύχουν!

Τα υπόλοιπα πριμ

Παρότι οι προθέσεις της διοίκησης θα αποκαλυφθούν στους παίκτες σε λίγες ημέρες, τα υψηλόβαθμα στελέχη της ΠΑΕ σκοπεύουν να αμείψουν αδρά και την κατάκτηση του έτερου εγχώριου τίτλου, του Κυπέλλου Ελλάδας. Στο ένα εκ. ευρώ θα φτάσει το πριμ στην περίπτωση που το εν λόγω τρόπαιο επιστρέψει στη συλλογή της ΑΕΚ (το 2002 ήταν η τελευταία φορά που πανηγύρισε την κατάκτησή του) και που ο Γιώργος Δώνης έχει ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή ότι θέλει πολύ.

Πριμ προβλέπεται και στην περίπτωση που η ομάδα τερματίσει στη δεύτερη θέση (δύο εκ. ευρώ). Σε αυτή την περίπτωση, βέβαια, τα πράγματα είναι λίγο... μπλεγμένα, καθώς οι παίκτες θα μοιραστούν αυτά τα χρήματα μόνο αν η ομάδα προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: