Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 01, 2008

Βαλβέρδε στους παίκτες: Να με ακούτε...


Ομιλία προς τους παίκτες του Ολυμπιακού περιελάμβανε η χθεσινή προπόνηση των «ερυθρόλευκων», με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να μοιράζει συγχαρητήρια.

«Συγχαρητήρια για τη νίκη σας, για την εμφάνιση αλλά και την προσπάθεια που κάνατε στο δεύτερο ημίχρονο να ανατρέψετε το σκορ. Κάνατε όσα είχαμε πει. Παίξατε γρήγορα, απλά και με καθαρό μυαλό. Το γρήγορο ποδόσφαιρο δε σημαίνει βιασύνη. Σημαίνει μετατόπιση της μπάλας μπροστά με τη μια. Χωρίς υπερβολές. Θέλω, όμως, να μη δίνουμε δικαίωμα στον αντίπαλο. Να «καθαρίζουμε» το ματς από την αρχή. Για να το πετύχουμε αυτό, θα πρέπει να έχουμε σε μεγαλύτερη διάρκεια το ρυθμό που παρουσιάσαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Να με ακούτε, κι όλα θα πάνε καλά», είπε ο 44χρονος τεχνικός στους «ερυθρόλευκους».

Την Τετάρτη ξανά στου Ρέντη
Χαλάρωμα περιελάμβανε το χθεσινό πρόγραμμα των παικτών του Ολυμπιακού. Ο κ. Βαλβέρδε δεν ήθελε να επιβαρύνει κι άλλο τους ποδοσφαιριστές του μετά την προσπάθεια που κατέβαλαν στην αναμέτρηση με τους «Αρκάδες». Για αυτό το λόγο τους έδωσε δύο ημέρες ρεπό, ώστε να ξεκουραστούν ψυχολογικά και σωματικά, ενόψει της συνέχειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: