Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 01, 2008

Πιέζει ο Νέρι!


Η επιθυμία του Νέρι Καστίγιο να επιστρέψει στον Ολυμπιακό υπάρχει πιθανότητα να υλοποιηθεί, αν και οι δυσκολίες δεν λείπουν. Ο Ουρουγουανός επιθετικός δεν έχασε χρόνο και μόλις ήρθε στην Αθήνα (σ.σ: το μεσημέρι της Κυριακής) επικοινώνησε αμέσως με τον Σωκράτη Κόκκαλη, ο οποίος του είπε να περιμένει ειδοποίησή του, καθώς εκείνος έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συμφωνήσει με τον παίκτη, ωστόσο αυτό που απομένει είναι να βρεθεί η «χρυσή τομή» στο οικονομικό και με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Αν όλα πάνε καλά, μπορεί το θέμα να τελειώσει τώρα.

Πληρώνει για να καλυφθεί η διαφορά
Ο Ολυμπιακός πρόσφερε σε πρώτη φάση στη Σαχτάρ τα διπλάσια από ότι έδινε η Μπέτις για να κάνει δικό της τον Καστίγιο, δηλαδή 1 εκατ. ευρώ, αλλά οι Ουκρανοί ζητούν 2 εκατ. ευρώ.

Όμως, ο 24χρονος άσος θέλει τόσο πολύ να φορέσει ξανά τη φανέλα των «ερυθρόλευκων», και προκειμένου να γίνει αυτό, φέρεται να είναι διατεθειμένος να πληρώσει και εκείνος ένα ποσό (όχι παραπάνω από 500.000 ευρώ) για να καλυφθεί η διαφορά.

Πίεση στη Σαχτάρ από Νέρι

Mάλιστα, ο 24χρονος άσος, μέσω του μάνατζέρ του, διεμήνυσε στους Ουκρανούς ότι δεν είναι διατεθειμένος να επιστρέψει στο Ντόνετσκ και αν δεν καταφέρει να κλείσει στους πρωταθλητές Ελλάδος τότε είναι αποφασισμένος να σταματήσει ακόμη και το ποδόσφαιρο. Σε αυτή την ακραία περίπτωση, ο παίκτης θα προπονείται με τους Πειραιώτες, αλλά δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής μέχρις ότου του το επιτρέψει η FIFA.
Από κοινού τις τελευταίες ενέργειες

Ο Σωκράτης Κόκκαλης έχει προγραμματίσει να συναντηθεί σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην πλατείας Αλεξάνδρας με τον Καστίγιο, προκειμένου να παρακολουθήσουν μαζί της εξελίξεις και να ρυθμίσουν από κοινού τις τελευταίες ενέργειές τους, προκειμένου να ολοκληρωθεί θετικά η υπόθεση.

Πληροφορίες ανέφεραν χθες ότι η Σαχτάρ έριξε τις απαιτήσεις, αλλά χωρίς να επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο. Πάντως, ο Νέρι έλεγε χθες στο στενό του περιβάλλον ότι «ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου, πρέπει να γίνει κάτι, μία μέρα έμεινε», πράγμα που έδειχνε την αγωνία του για το αν θα καταφέρει τελικά να ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: