Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 01, 2008

Πλιάτσικας: Να κάνει υπομονή ο κόσμος


Αισιόδοξος, αλλά πολύ προσγειωμένος, παρουσιάστηκε ο Βασίλης Πλιάτσικας σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο της ΕΡΑ Σπορ.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Θέλαμε πολύ τη νίκη, δείξαμε θράσος στο παιχνίδι και την κατακτήσαμε. Όταν παίζεις σε ντέρμπι πρέπει να έχεις πάθος αλλιώς δεν καταφέρνεις τίποτα», τόνισε ο Πλιάτσικας και συνέχισε: «Ο προπονητής μας ζήτησε να έχουμε διάθεση και όλα τα άλλα θα έβγαιναν και όντως έτσι έγινε».

Για την θέση που αγωνίστηκε χθες (στο κέντρο και όχι μπακ), ο νεαρός άσος της Ένωσης είπε: «Δύο χρόνια αγωνίστηκα στην θέση του μπακ, ευχαριστώ τον κ. Δώνη που με στήριξε και πλέον παίζω στην φυσική μου θέση. Ήταν ωραίο που ξεκίνησα βασικός στην πρεμιέρα. Οι απαιτήσεις έχουν αυξηθεί και θέλω να δικαιώσω όλους όσους με εμπιστεύονται».

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό: «Είναι μια καλή ομάδα με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, θα το δείξει στην συνέχεια», ενώ για τον Ζιλμπέρτο Σίλβα είπε: «Είναι τιμή για εμένα που αντιμετώπισα έναν παίκτη παγκόσμιας κλάσης, που είναι αρχηγός της Εθνικής Βραζιλίας».

Για το μέλλον τέλος ο Πλιάτσικας τόνισε: «Ακόμα είναι η πρώτη αγωνιστική, το πρωτάθλημα κρίνεται σε όλα τα παιχνίδια Έχουμε ακόμα περιθώρια βελτίωσης η ΑΕΚ θα είναι καλύτερη. Δυσαρεστήσαμε τον κόσμο με την Ομόνοια, θα ήμασταν σε δύσκολη θέση αν χάναμε το ντέρμπι το αποτέλεσμα θα μας βοηθήσει πολύ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: