Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 12, 2008

Με Γκαλέτι στην Ξάνθη!


Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε σε ότι αφορά τη συμμετοχή του Λουτσιάνο Γκαλέτι στην προσεχή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ξάνθη. Ο Αργεντινός μέσος, ο οποίος αποχώρησε από τη χθεσινή προπόνηση, λόγω οσφυαλγίας, προπονήθηκε κανονικά σήμερα χωρίς να αισθανθεί καμία ενόχληση και έτσι τέθηκε στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού.

Στα υπόλοιπα αγωνιστικά, ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί τον τελευταίο διάστημα, με ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

Εκτός ο Μήτρογλου

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο 44χρονος τεχνικός ανακοίνωσε τους 18 ποδοσφαιριστές, που συμπεριέλαβε στην αποστολή του για τον αγώνα με τους Ακρίτες, από την οποία άφησε εκτός για πρώτη φορά τον Κώστα Μήτρογλου. Συν τοις άλλοις, στην Ξάνθη δεν θα ταξιδέψουν ούτε οι Ντομί, Γκαλίτσιος, Κυριάκος και Γιάννης Παπαδόπουλος, Μενδρινός και Σίσιτς, οι οποίοι θα προπονηθούν το Σάββατο (13/09, 09:30). Αντίθετα, ο Ραούλ Μπράβο επέστρεψε στην «ερυθρόλευκη» αποστολή.

Η 18μελης αποστολή: Νικοπολίδης, Κόβατς, Πάντος, Τοροσίδης, Αντζας, Ζεβλάκοφ, Α. Παπαδόπουλος, Λεονάρντο, Ρ. Μπράβο, Πατσατζόγλου, Στολτίδης, Ντουντού, Όσκαρ, Λέτο, Ντιόγκο, Κοβάσεβιτς, Μπελούτσι και Γκαλέτι.

Βαλβέρδε: Νίκη για να συνεχίσουμε θετικά

Τη σημασία που έχει για τον Ολυμπιακό να συνεχίσει θετικά τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα εξήγησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός τεχνικός, με δηλώσεις που πραγματοποίησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, αναγνώρισε ότι ο αγώνας κόντρα στην Ξάνθη δεν θα είναι εύκολη υπόθεση για τους «ερυθρόλευκους», ωστόσο, επεσήμανε πως είναι πολύ σημαντικό να φύγουν με τους τρεις βαθμούς από τα Πηγάδια, αφού αυτή θα είναι η πρώτη τους έξοδο από το Καραϊσκάκη.
«Για εμάς το παιχνίδι με την Ξάνθη είναι πολύ σημαντικό, καθώς είναι το πρώτο μας εκτός έδρας στο Πρωτάθλημα και πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Η Ξάνθη ξεκίνησε καλά και ξέρουμε ότι το γήπεδό της αποτελεί μια δύσκολη έδρα για οποιαδήποτε ομάδα», ήταν τα πρώτα λόγια του Βαλβέρδε και συνέχισε:

«Είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνισή μας και τη νίκη στην πρώτη αγωνιστική, καθώς τότε ήταν μια δύσκολη περίοδος για εμάς. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας ενόψει του αυριανού αγώνα και σίγουρα σεβόμαστε τον αντίπαλό μας, όμως για να πετύχουμε το στόχο μας πρέπει να είμαστε σοβαροί και να δείξουμε την προσοχή που χρειάζεται. Είναι σημαντικό για εμάς να συνεχίσουμε καλά τώρα στο ξεκίνημα του Πρωταθλήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: