Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 12, 2008

«Πυρά» Θεοδωρίδη σε Ψυχομάνη, που στόχευαν σε Αντωνιάδη και Αντωνίου


Εξαλλος ήταν ο Σάββας Θεοδωρίδης στη χθεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ. Αφορμή του εκνευρισμού του ήταν η τιμωρία του Σαραϊδάρη για την απόδοσή του στο ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, η οποία επήλθε μετά από διαμαρτυρίες των «πράσινων» και την απαίτηση του Κώστα Αντωνίου.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός απευθύνθηκε στον πρόεδρο της ΚΕΔ, Γιώργο Ψυχομάνη, έχοντας όμως ως σκοπό του να προκαλέσει τον αντιπρόεδρο του «τριφυλλιού», Αντώνη Αντωνιάδη.

«Εμείς έχουμε αποφασίσει να σεβαστούμε την ΚΕΔ και την ελληνική διαιτησία και να την στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να πάει μπροστά. Δεν γίνεται όμως μερικοί να φωνάζουν και να θέλουν να επιβάλουν ποινές σε διαιτητές ύστερα από κάθε ματς που θεωρούν ότι αδικήθηκαν. Αυτό είναι ντροπή. Είναι απαράδεκτο και ούτε που θέλω να το ακούσω ξανά», ήταν τα πρώτα λόγια του Θεοδωρίδη και συνέχισε, στέλνοντας μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση:

«Ακόμα φαίνεται ότι δεν έχουν διδαχθεί -δέκα χρόνια- ότι τα ΜΜΕ και διάφορα παπαγαλάκια τούς έχουν οδηγήσει σε αυτήν τη θέση. Και αντί να αναζητούν τα αίτια που βρίσκονται σε αυτή τη θέση, ψάχνουν μόνιμο άλλοθι στην ελληνική διαιτησία. Ας σταματήσει επιτέλους αυτή η κατάσταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: