Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 17, 2008

Βέρντερ Βρέμης :«Πετάξαμε δύο βαθμούς»


Ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν στη Βέρντερ ότι δεν κατάφεραν να νικήσουν την Ανόρθωση στο παιχνίδι της πρεμιέρας της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και όλοι έλεγαν ότι η ισοπαλία με την πρωταθλήτρια Κύπρου, ισοδυναμεί με ήττα για την ομάδα της Βρέμης.

«Δεν είχαμε αποφασιστικότητα και αυτό μας στοίχισε. Είμαι απογοητευμένος και θυμωμένος από το αποτέλεσμα. Δεν το περίμενα. Παρά την ισοπαλία οι στόχοι της ομάδας δεν αλλάζουν αφού δεν άλλαξαν πολλά πράγματα στον όμιλο. Δεν ήταν θέμα αστοχίας των επιθετικών μας αλλά, επαναλαμβάνω, έλλειψης αποφασιστικότητας», τόνισε ο προπονητής της Βέρντερ, Τόμας Σάαφ.

Απογοητευμένος ήταν και ο αθλητικός διευθυντής, Κλάους Άλοφς. «Αυτή δεν ήταν η πίεση που έπρεπε να ασκήσουμε σε ένα εντός έδρας παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν βρήκαμε το δρόμο προς το αντίπαλο τέρμα και δεν είμαστε αποφασιστικοί στις προσωπικές μονομαχίες. Η ομάδα δεν είχε την εικόνα που θα ήθελα. Ελπίζω ότι στα επόμενα παιχνίδια να δείξουμε ότι έχουμε αντιληφθεί ποιο είναι του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε ένα παιχνίδι όπως αυτό με την Ανόρθωση θα μπορούσαμε να πληρώσουμε μία από τις αντεπιθέσεις τους, όμως ευτυχώς το αποφύγαμε», δήλωσε.

Ανάλογα ήταν και τα λόγια των ποδοσφαιριστών της Βέρντερ. «Προσπαθήσαμε να φέρουμε τον αγώνα στα μέτρα μας, όμως έλειψε το γκολ. Πιέσαμε, όμως δεν εκμεταλλευτήκαμε τις φάσεις που δημιουργήσαμε», είπε ο Περ Μερτεζάκερ. «Από την αρχή έπρεπε να κυνηγήσουμε το γκολ. Μπορούσαμε να νικήσουμε αλλά δεν το κάναμε. Είμαι απογοητευμένος», ήταν τα λόγια του Τόρστεν Φρινγκς. «Δεν κάναμε ότι έπρεπε για να πάρουμε τη νίκη. Πετάξαμε δύο βαθμούς. Είναι μια μέρα που θέλουμε να ξεχάσουμε», είπε ο Κλέμενς Φριτζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: