Τρίτη, Σεπτεμβρίου 23, 2008

Θεραπεία ο Ντομί, Καλύτερα ο «Τζόλε»


Μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» να είχαν σήμερα ρεπό, όμως, τρεις παίκτες βρέθηκαν στου Ρέντη και έκαναν θεραπεία. Ανάμεσα τους και ο Ντιντιέ Ντομί, ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις στο δεξιό αστράγαλο και κινδυνεύει να τεθεί νοκ άουτ από την αναμέτρηση του Σαββάτου, με τον ΟΦΗ. Κάτι που αν τελικά συμβεί, δημιουργεί σημαντικό πρόβλημα στον Ερνέστο Βαλβέρδε για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Η κατάσταση του Γάλλου αμυντικού θα επανεκτιμηθεί στην προπόνηση (09:30) της Τετάρτης, η οποία και θα είναι ανοικτή για τους εκπροσώπους του Τύπου. Ο Ντομί έπαθε διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική στο ματς με τον Πανσερραϊκό και πήγε σήμερα για θεραπεία, λόγω ενοχλήσεων. Με δεδομένο ότι κόντρα στον ΟΦΗ θα απουσιάσει ο τραυματίας Λεονάρντο (πήγε και αυτός για θεραπεία), γίνεται αντιληπτό πως αν δεν μπορέσει και ο Ντομί, ο Βαλβέρδε θα πρέπει να βρει άλλη λύση.

Ο Ραούλ Μπράβο είναι μια επιλογή, όπως και οι Πάντος, Ζεβλάκοφ που στο παρελθόν έχουν χρησιμοποιηθεί στη θέση του αριστερού μπακ, ίσως ακόμη και ο Τοροσίδης που παίζει στη συγκεκριμένη θέση στην Εθνική ομάδα. Τι σκοπεύει να κάνει πάντως, ο προπονητής του Ολυμπιακού, θα το ξέρουμε από την αυριανή προπόνηση, οπότε και ξεκινά, η προετοιμασία για το δύσκολο ματς στο Παγκρήτιο.

Καλύτερα ο «Τζόλε»

Ο τρίτος τραυματίας που πήγε για θεραπεία στου Ρέντη ήταν ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού που δεν έπαιξε με τον Πανσερραϊκό, λόγω τενοντίτιδας στο δεξί γόνατο, νιώθει καλύτερα και δεν αποκλείεται ακόμη και αύριο να δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά. Αν όλα πάνε καλά, ίσως ο Βαλβέρδε τον πάρει στην αποστολή για το Ηράκλειο.

Μιλάει ο Βαλβέρδε

Αύριο, μετά την ανοικτή προπόνηση και συγκεκριμένα στις 11:00, ο Βαλβέρδε θα δώσει συνέντευξη Τύπου στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Όπως επισημάναμε από χθες, ο Ισπανός καθιερώνει σε εβδομαδιαία βάση την επαφή τους με τους εκπροσώπους του Τύπου και αναμένεται να τοποθετηθεί επί παντός επιστητού.

Την Πέμπτη το Δ.Σ του ερασιτέχνη

Στα του ερασιτέχνη και μετά την παραίτηση του Πέτρου Κόκκαλη, το απόγευμα (17:00) της Πέμπτης θα πραγματοποιηθεί έκτατο Δ.Σ. Αναμένεται να επικυρωθεί η παραίτηση του προέδρου και να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για τον αντικαταστάτη του.

Τα ονόματα των Λιακουνάκου, Συγγελίδη ακούγονται, ενώ «παίζει» πάντα και αυτό του Λεωνίδα Θεοδωρακάκη. Για να επιστρέψει πάντως, ο πρώην πρόεδρος πρέπει να προκηρυχθούν και πάλι εκλογές. Ακόμη πάντως, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σωκράτης Κόκκαλης δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα, κάτι που θα συμβεί μες το επόμενο διήμερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: