Τρίτη, Σεπτεμβρίου 23, 2008

Γαστρεντερίτιδα ο Αλεξόπουλος, ειδικό πρόγραμμα για Σάχα, Τζιμπούρ, Μπλάνκο


Επιστροφή στις προπονήσεις είχε το πρόγραμμα για τους παίκτες της ΑΕΚ την Τρίτη το απόγευμα. Ο Γιώργος Δώνης δούλεψε πολύ στην κυκλοφορία της μπάλας, αλλά με αυτούς που δεν αγωνίστηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα την Κυριακή, οι οποίοι έκαναν ζέσταμα και βάρη στο γυμναστήριο.

Το πρόβλημα που προέκυψε αφορούσε στον Γιώργο Αλεξόπουλο, ο οποίος κόλλησε απ’ ότι φαίνεται τη γαστρεντερίτιδα από τον Βασίλη Πλιάτσικα, και έμεινε εκτός προπόνησης. Από εκεί και πέρα, ο Ισμαέλ Μπλάνκο ακολούθησε ένα μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια έκανε τρέξιμο και αποφόρτιση, όπως και οι Σεμπάστιαν Σάχα και Ραφίκ Τζιμπούρ. Ο Γαλλοαλγερινός, μάλιστα, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με τον Πανιώνιο και θα ακολουθήσει για αρκετές μέρες ειδικό πρόγραμμα.

Πριν από την προπόνηση πραγματοποιήθηκε η επίσημη φωτογράφηση του ποδοσφαιρικού τμήματος για την αγωνιστική χρονιά 2008-2009. Η προπόνηση της Τετάρτης είναι προγραμματισμένη στις 10.30 και θα είναι ανοιχτή μόνο για τους δημοσιογράφους.

Μπλάνκο και Σκόκο στο aekshop 7

Το aekshop 7, Ηλιουπόλεως 105 στη Δάφνη, ανοίγει επίσημα τις πόρτες του αύριο Τετάρτη 24/9. O Ισμαέλ Μπλάνκο και ο Νάτσο Σκόκο θα βρίσκονται στο κατάστημα στις 20.00 για να συναντήσουν τους φίλους της ομάδας και να υπογράψουν πολλά αυτόγραφα. Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί στα εγκαίνια ενός ακόμη επίσημου καταστήματός της ομάδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: