Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 22, 2008

Ολυμπιακός:Χάνει τον ΟΦΗ ο Λεονάρντο, Αυτοκινητικό ατύχημα για Σίσιτς



Χάνει τον ΟΦΗ ο Λεονάρντο

Ο Λεονάρντο υποβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας (22/9) σε μαγνητική τομογραφία, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι. Από τα αποτελέσματα της εξέτασης επιβεβαιώθηκε η αρχική διάγνωση, σύμφωνα με την οποία ο ποδοσφαιριστής έχει υποστεί τράβηγμα στον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού.

Τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ εξέτασε ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου των "ερυθρολεύκων", Λάκης Νικολάου, και αποφασίστηκε ότι θα επανέλθει στις προπονήσεις μετά από διάστημα μιας περίπου εβδομάδας.

Αυτοκινητικό ατύχημα για Σίσιτς

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν τη Δευτέρα στις 09:30. Όσοι αγωνίστηκαν σε όλο το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό ή στο μεγαλύτερο διάστημά του ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Στην προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Σλοβενός μέσος των νταμπλούχων Ελλάδας, Μίρνες Σίσιτς, που είχε ένα ατύχημα κατά την προσέλευση του στο Ρέντη, από το οποίο προκλήθηκαν -ευτυχώς- μόνο υλικές ζημιές.

Πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησε ο Τζόρτζεβιτς, όπως και οι Ντομί (έχει διάστρεμμα στην δεξιά ποδοκνημική), Ντουντού (έχει αιμάτωμα δεξιού άκρου ποδός).

Οι "ερυθρόλευκοι" θα έχουν ρεπό την Τρίτη και την Τετάρτη θα προπονηθούν στις 09:30. Η προπόνηση θα είναι ανοικτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και μετά το τέλος της ο Ερνέστο Βαλβέρδε, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: