Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 22, 2008

Ολυμπιακός: Παραιτήθηκε από τον Ερασιτέχνη ο Π.Κόκκαλης!


Την παραίτησή του από την θέση του προέδρου του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού υπέβαλε, σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται προς το παρόν επισήμως, ο Πέτρος Κόκκαλης. Αυτή είναι η δεύτερη φορά τα τελευταία χρόνια που ο μεγαλύτερος γιος του προέδρου του πειραϊκού συλλόγου Σωκράτη Κόκκαλη, αποχωρεί από τα διοικητικά δρώμενα των «ερυθρόλευκων».

Μετά την αποχώρησή του από την ΠΑΕ, όταν ένιωσε πιθανόν παραγκωνισμένος από τη δυναμική επάνοδο του πατέρα του, που ανέλαβε πάλι πρωτοβουλίες, ο Πέτρος Κόκκαλης αναδείχτηκε (ως μοναδικός υποψήφιος) πρόεδρος του Ερασιτέχνη, αλλά η θητεία του φαίνεται να τερματίζεται μέσα σε δυο μήνες!

Σε αυτό το διάστημα, μάλιστα, στον Ερασιτέχνη δεν έγιναν ουσιαστικές κινήσεις και ο Πέτρος δεν είχε αναλάβει δραστηριότητες για τη ανασύνταξη του συλλόγου, όπως είχε δηλωθεί κατά την εκλογή του.
Αγνωστοι οι λόγοι

Είναι άγνωστες προς το παρόν οι αιτίες που οδήγησαν τον Π. Κόκκαλη στην απόφασή του και δεν έγινε γνωστό αν υπήρξαν τριβές ή διάσταση απόψεων, με άλλα στελέχη του συλλόγου. Λέγεται, πάντως, ότι δεν είχε συγκληθεί διοικητικό συμβούλιο από το διάστημα της εκλογής του, κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες τον δυσαρέστησε.

Πάντως, παραμένει άγνωστο αν ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης θα επανέλθει στη θέση του προέδρου, ωστόσο είναι το πρώτο όνομα που ακούστηκε, ανάμεσα σε αυτά των Θωμά Λιακουνάκου και Κωνσταντίνου Τσουβελεκάκη, για να τον αντικαταστήσει. Θυμίζουμε, ότι ο Π. Κόκκαλης την περίοδο 2004-05 είχε παραιτηθεί από τις αρμοδιότητές του στην ΠΑΕ κι έμεινε ως απλώς μέλος του Δ.Σ. Τότε είχε δραστηριοποιηθεί στο Ίδρυμα Κόκκαλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: